بررسی نقش بدبینی سازمانی در عدم سازگاری و بی تفاوتی سازمانی کارکنان بانک ملی استان اردبیل

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد،مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی
  • کد COI اختصاصی: VALIASR04_132
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 476
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین مظلومی قره درویشلو

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت دولتی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران.

عبدالرحیم هاشمی دیزج

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی

مهدی حسینی

گروه مدیریت، واحد گرمی، دانشگاه آزاد اسلامی، گرمی، ایران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش بدبینی سازمانی در عدم سازگاری و بی تفاوتی سازمانی کارکنان بانک ملی استان اردبیل می باشد. از لحاظ هدف تحقیق از نوع کاربردی، از لحاظ روش انجام تحقیق توصیفی همبستگی می باشند. جامعه آماری این پژوهش کلیه (کارکنان بانک ملی استان اردبیل) می باشند که تعداد آنها برابر 530 نفر می باشد. روش مورداستفاده برای نمونه گیری روش تصادفی طبقه ای است. برای تعیین حجم نمونه نیز از جدول مورگان استفاده شده است. که طبق این جدول تعداد نمونه آماری برابر 225 بدست آمده است. برای سنجش متغیر بدبینی سازمانی از پرسشنامه استاندارد دن و همکاران 2014 با 13 سوال، سازگاری پورکبیریان 1396 با 36 سوال و بی تفاوتی سازمانی از پرسشنامه دانایی فرد و همکاران، 1391با 33 سوال با طیف لیکرت و استاندارد استفاده شده است. آزمون های روایی و پایای این پرسشنامه ها انجام گرفته اند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و با آزمون رگرسیون چند گانه و ساده انجام گرفته است و نتایج پژوهش حاکی از آن است. که ابعاد بدبینی سازمانی (بعد عاطفی، بعد شناختی، بعد رفتاری) بر عدم سازگاری و بی تفاوتی سازمانی تاثیر مستقیم معنی داری دارد.

کلیدواژه ها

بدبینی سازمانی، سازگاری، بی تفاوتی سازمانی، بانک ملی استان اردبیل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.