سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: PESSO02_126
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 864
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اقدامات پرستاری مناسب در پیشگیری و درمان پیچ خوردگی مچ پا
چکیده مقاله:
زمینه و هدف:مشکل اساسی در آسیب دیدگی های مچ پا عدم آگاهی ورزشکاران به نقش پیشگیری قبل از آسیب و نقش کامل کردن دوره درمان بعد از آسیب می باشد و درنتیجه ناپایداری مزمن مچ پا و تکرار این پیچ خوردگی ها گاهی می تواند باعث پایان دوران ورزشی آنان شودن در این تحقیق بر آن شدیم با آموزش ورزشکاران جهت پیشگیری و درمان های مناسب پس از آسیب، دغدغه ورزشکاران را برای رسیدن به سطح فعالیت قبلی کاهش دهیم. مواد و روش ها: این مطالعه بر روی 16 نفر از بازیکنان فوتبال تیم های جوانان و بزرگسالان صنعت مس رفسنجان انجام شد آزمودنی ها به دو گروه تقسیم شدند: 1: گروه آسیب دیده 12 نفر که درصد بسیار پایینی از آنها از مواد طبیعی برای بهبود عملکرد و تسکین درد استفاده کرده بودند و اکثر آنها اقدامات پیشگیرانه موثر را انجام بودند. 2: گروهی که در زمان جمع آوری اطلاعات به پچ خوردگی مچ پا دچار بودند 4 نفر به این افراد اقدامات پیشگیرانه موثر آموزش داده شد و توصیه شد در طول درمان به منظور بررسی نقش درمان با مواد طبیعی در بهبود عملکرد و تسکین درد از عصاره پاچه گوسفند و پماد حاوی کپسایسین استفاده کنند. مصدومین از نظر بازیابی دامنه حرکتی، درد حرکتی و درد در استراحت و تورم مفصل مچ ارزیابی شدند. شدت درد و تورم با مقیاس لیکرت از صفر تا چ هار درجه بندی شد، اطلاعات مطالعه با معاینه و تکمیل پرسشنامه جمع آوری گردید. یافته ها: کاهش تورم در ابتدای آسیب با تقسیم مدت زمان سرما درمانی به دوره های متناوب ده دقیقه گذاشتن، ده دقیقه برداشتن نسبت به 20 دقیقه یکبار کاهش درد کوتاه مدت بهتری ایجاد می کند و روند بهبودی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. شروع تمرینات دامنه حرکتی در هفته اول در کنار تحرک عملکرد در بازگشت مصدومین به ورزش با سود بیشتری همراه است و همچنین استفاده از ترکیب آتل های رکابی دارای بالشتک هوا و نوارپیچی کشی فشاری در کاهش تورم و زمان لازم برای بازگشت به فعالیت کارمدتر است. عصاره پاچه گوسفند می تواند با سرعت بخشیدن به بازیافت فعالیت های ورزشی، اتلاف قابلیت حرکتی و عملکرد، سرعت ترمیم بافت های همبند و با داشتن مواد ضد التهاب در کاهش درد و آسیب مجدد موثر واقع شود. کپسایسین موجود در فلفل قرمز به عنوان ماده ضد درد بر درد استراحت موثر می باشد و بر درد حرکتی و تورم اثر قابل توجهی ندارد. نتیجه گیری: استفاده مناسب از اقدامات اورژانسی پس از آسیب، و کامل کردن دوره درمان وانجام اقدامات پیشگیرانه و استفاده از درمان با مواد طبیعی مناسب که به دلیل منشا تهیه دارای اثرات جانبی کمتری نسیبت به مواد شیمیایی می باشند می توان از آسیب های بیشتر به ورزشکاران جلوگیریی کردند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PESSO02_126 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/743970/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسن پور، فاطمه و رحمانی، وحید،1396،اقدامات پرستاری مناسب در پیشگیری و درمان پیچ خوردگی مچ پا،دومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در تربیت بدنی،علوم ورزشی و قهرمانی،تهران،https://civilica.com/doc/743970
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، حسن پور، فاطمه؛ وحید رحمانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، حسن پور؛ رحمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 7,704
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر ماساژ درمانی و تمرینات قدرتی بر شاخص های آسیب اندام تحتانی فوتبالیست ها
- بررسی تاثیر کشش عضلات بر عملکرد حس عمقی و تعادل در مفصل زانوی بازیکنان فوتبال بعد از خستگی موضعی
- اثر هشت هفته تمرینات DNS بر تعادل و عملکرد حرکتی بیماران مبتلا به آلزایمر
- بازتاب مسئولیت های مدنی مدیران باشگاه های ورزشی
- تاثیر ۶ هفته پیاده روی با شدت متوسط بر توان هوازی و ترکیب بدن دانش آموزان دختر دوره دوم متوسطه شهرستان بهشهر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۶) بسته پیشنهادی برای مقابله با تبعات ویروس کرونا در ورزش
- راهکارهای حل مسئله «سلب امتیاز میزبانی باشگاه های ورزشی ایران»
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۹ . حوزه تربیت بدنی، ورزش و جوانان)
- تحلیل وضعیت مشارکت ورزش همگانی در ایران و تبیین چالش ها و موانع کلان
- موانع، الزامات و ملاحظات واگذاری باشگاه های فرهنگی - ورزشی استقلال و پرسپولیس
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.