بررسی راهبردها و امتیازات برون سپاری اماکن ورزشی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 ورزش کشور

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در تربیت بدنی،علوم ورزشی و قهرمانی
  • کد COI اختصاصی: PESSO02_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 505
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیدا موذن احمدی

دانشجوی دکترای مدیریت ورزشی، گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد، مشهد، ایران

رضا اسماعیل زاده

استادیار مدیریت ورزشی، گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد، مشهد، ایران

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی راهبردها و امتیازات برون سپاری اماکن ورزشی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی بود. جامعه آماری شامل مدیران دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان خراسان، جمعا 150 نفر، بود. . با استفاده از معادله کوکران، تعداد نمونه آماری برابر با 109 نفر ارزیابی شد اما، تنها 60 نفر حاضر به پاسخ گویی و تکمیل پرسش نامه شدند. برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته که مشتمل بر 43 گویه بود، استفاده شد که روایی صوری و محتوایی آن به تایید 11 تن از متخصصین رسید و پایایی آن در یک آزمون مقدماتی با 30 آزمودنی برای تمامی متغیرهای مورد بررسی بالاتر از 0.7 به دست آمد که در حد قابل قبولی می باشد.. برای تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و استنباطی از نوع همبستگی پیرسون در نرم افزار SPSS استفاده شد. یافته ها نشان داد که بین برونسپاری اماکن ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و مدیریت مالی اماکن ورزشی sig=0.000< 0.05 مدیریت نگهداری اماکن ورزشی sig=0.019< 0.05 و مدیریت بازاریابی اماکن ورزشی sig=0.034< 0.05 ابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. در حالی که بین برون سپاری اماکن ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و مدیریت بهره وری اماکن ورزشی sig=0.021< 0.05 رابطه معکوس و معناداری وجود دارد. اما بین برونسپاری اماکن ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و مدیریت منابع انسانی اماکن ورزشی sig=0.626> 0.05 و مدیریت رضایت استفاده کنندگان از اماکن ورزشی sig=0.802> 0.05 رابطه معناداری وجود ندارد.

کلیدواژه ها

برون سپاری اماکن ورزشی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، مدیریت مالی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت بهره وری، مدیریت نگهداری، مدیریت بازاریابی و مدیریت رضایت استفاده کنندگان از اماکن ورزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.