رتبه بندی عوامل موثر بر پیاده سازی سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان با هدف هوش تجاری در شرکت های بزرگ صادر کننده ایران

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس سالانه مدیریت و اقتصاد کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: MSECONF03_158
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 348
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدامین خیر خواهان

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تجارت الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

مهرداد مایین

استادیار گروه کامپیوتر، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

رضا عصاره

استادیار گروه کامپیوتر، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

سید محمود خراسانی کیاسری

استادیار گروه ریاضی، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

امروزه، مدیریت علمی سازمان ها نیازمند استفاده مناسب از ابزارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات مانند سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان می باشد. لذا مطالعه، شناخت و بررسی این سیستم ها به خصوص از ابعاد مدیریتی بسیار ضروری است یکی از ابعاد این مطالعه، بررسی ارتباط سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان با هوش تجاری و پشتیبانی تصمیم گیری می باشد که می بایست در قالب نیازهای سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان در جهت پشتیبانی تصمیم گیری مدیریت بررسی و مطالعه گردد. در این مقاله با توجه به طراحی و اجرای یک پیمایش، نیازهای ا سا سی مدیران سطوح مختلف سازمان از سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان در جهت پشتیبانی تصمیم گیری مدیریت و ایجاد هوش تجاری مورد پرسش قرار گرفته و با توجه به تحلیل ویژگی های مدیریتی و ماهیت تصمیم گیری مدیران، علاوه بر تایید اهمیت شاخص ها یا همان نیازها با استفاده از تحلیل های آماری، فرض هایی نیز در زمینه ارتباط سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان و تصمیم گیری مدیریت بررسی گردیدند. در واقع با استفاده از آزمون های آماری، عمق و ویژگی های مورد نیاز پشتیبانی تصمیم گیری مدیریت در سطوح مختلف مدیریت و همچنین ارتباط ماهیت تصمیم گیری با سطح مدیریت سازمان مورد برر سی قرار گرفته است. همچنین در ادامه در راستای پوشش نیازمندی های پشتیبانی تصمیم گیری مدیریت استخراج شده، راهکارها و راه حل هایی پیشنهاد شده است و به منظور ارایه یک چارچوب عملی برای بکارگیری راهکارها، با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره 6 مسیله جستجوی مناسب ترین راه حل ممکن برای برآورده سازی نیازها، دنبال گردیده و با بکارگیری روش AHP فازی، وزن معیارها ( نیازمندی ها ) و سپس با استفاده از مدل بهینه سازی تعاملی ویکور فازی اولویت پیاده سازی مناسب ترین راه حل ها، مشخص گردیده اند.

کلیدواژه ها

هوش تجاری، یکپارچگی اطلاعات، برنامه ریزی منابع سازمانی، تصمیم گیری چند معیاره فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.