برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست در راستای دستیابی به توسعه پایدار
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: MDCONF02_223
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1759
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
دکتری آموزش کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
چکیده
توسعه کشورها، براساس تدوین راهبردها، سیاست ها و برنامه ها صورت می پذیرد که با تکیه بر آرمانها، توانایی ها، امکانات و شرایط محیطی حاکم بر کشورها تدوین شده است. رشد و توسعه پایدار فعالیت های بشر، متاثر از میزان پایداری در سیستم های زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی می باشد. امروزه مدیریت و برنامه ریزی جهت بهره برداری از منابع برای نیل به توسعه پایدار، به عنوان یکی از مهم ترین مسایل اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی بشر تبدیل شده است محیطی زیست و لزوم حفاظت از آن در دهه های اخیر مورد توجه جدی کلیه افراد و مجامع بین المللی و جهانی قرار گرفته است توسعه بی رویه فعالیت های اقتصادی انسان از یک سو و اتکای بی واسطه و وابستگی معیشتی قشر کثیری از جمعیت رو به رشد جهان به طبیعت از سوی دیگر، روز به روز از تنوع طبیعی اکوسیستم ها و زیستگاه ها می کاهد و محدودیت های بیشتری را برای زندگی و بقای حیات وحش فراهم می کند. در نتیجه اجرای برنامه های حفاظتی از گونه ها و اکوسیستم ها فقط به نقاط مشخصی محدود شده که امروزه تحت عنوان مناطق حفاظت شده مشهورند محیط زیست کاربردهای مختلفی برای انسان ها دارد. از جمله زیبایی، منشا منابع طبیعی، باز تولید اما در سال های اخیر طبیعت توانایی خود را برای انجام این فعالیت های از دست داده است که این شاید به خاطر فشاری باشد که از طرف فعالیت های بشری به دلیل مصرف بی رویه و رفاه طلبی فراوان ایجاد شده است. امروزه افزایش بی رویه فعالیت های اقتصادی برای رسیدن به توسعه، پایداری اکوسیستم ها را در معرض جدی قرار داده است و از طرف دیگر، ما وظیفه داریم سلامت اکوسیستم های طبیعی را برای تامین نیازها و رفاه نسل آینده حفظ کنیم.کلیدواژه ها
مدیریت محیط زیست، برنامه ریزی، توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.