بررسی کیفیت خدمت رسانی الکترونیک در بهبود ارتباط مشتری با سازمان (مطالعه موردی: مشتریان شعب مختلف بانک تجارت شهرستانهای یزد و شیراز

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات بانکی
  • کد COI اختصاصی: IBSM01_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1819
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حبیب زارع احمد آبادی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه یزد

سیدحسن حاتمی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی ی

چکیده

رشد و توسعه تکنولوژی در انقلاب اطلاعات و ارتباطات طی دو دهه اخیر سبب شده است تا مدیریت اطلاعات به عنوان یکی از موضوعات مهم و حیاتی در عصر کنونی مورد توجه محققان حوزه های مختلف قرار گیرد . اکنون موسسات و سازمان ها به خوبی دریافته اند که حفظ موقعیت و توسعه اثربخش بدون بهره گیری استراتژی های علمی و عملی در مدیریت اطلاعات و ارتباطات امکان پذیر نمی باشد. لذا با توجه، به اهمیت مدیریت روابط عمومی الکترونیک می باشد. این مقاله به بررسی بعد کیفیت خدمت رسانی الکترونیک و تاثیر ان بربهبود روابط مشتری و سازمان می پردازد. لذا تکنیک ارزیابی کیفیت خدمات از طریق وب (WEBQUAL) مورد استفاده قرار گرفته است. با توجه به اهمیت و موقعیت بانکداری الکترونیک و روند رو به رشد خدمات الکترونیک بانکی طی سالهای اخیر در کشور، مشتریان مراجعه کننده به شعب مختلف بانک تجارت شهرستانهای یزد و شیراز به عنوان مورد مطالعه انتخاب گردیدند. نمونه گیری از نوع طبقه بندی شده تصادفی ساده و با استفاده از روش نمونه گیری از جامعه محدود تعیین گردیده است. روش جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه و با حضور محقق در شعب مختلف صورت گرفته است. نتایج حاکی از تفاوت رضایت مندی مراجعان به شعب بانک درابعاد مختلف وب کوال برحسب مشخصه های بیوگرافی و دلایل کاربری الکترونیکی بوده است.

کلیدواژه ها

روابط عمومی الکترونیک، بانکداری الکترونیک، خدمت رسانی الکترونیک، وبکوال (WEBQUAL)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.