سال انتشار: 1396
محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
کد COI مقاله: KPIP11_427
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 215
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و تبیین نقش سرمایه های فرهنگی در رشد و پیشرفت تحصیلی مطالعه موردی: شهر مریوان
چکیده مقاله:
به باور بسیاری از اندیشمندان اساس بسیاری از پیشرفت ها در هر جامعه ای تحت تاثیر ارزش ها می باشد و به بیان بهتر، ارزش ها و فرهنگ زیر بنای جامعه انسانی است. تقدم یا تاخر ارزش ها در توسعه نزد متفکران توسعه و تغییرات اجتماعی از مباحث برجسته و قابل تامل است.پژوهش حاضر با توجه به اهمیت سرمایه فرهنگی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان با هدف بررسی و تبیین نقش سرمایه های فرهنگی در رشد و پیشرفت تحصیلی در شهر مریوان انجام شد. این پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی و از نظر روش توصیفی تحلیلی میباشد. روش جمع آوری اطلاعات در پژوهش حاضر بر حسب فرضیات و پرسشهای طرح شده، اسنادی ،کتابخانه ای، میدانی و بهره گیری از پرسشنامه میباشد جامعه آماری این مطالعه شامل مدیران و کارکنان سازمان آموزش و پرورش و دانش آموزان مقطع راهنمایی شهر مریوان میباشد. نتایج بدین صورت مورد تحلیل قرار گرفت که در مرتبه اول برای تعیین سطح وضعیت سرمایه فرهنگی و شاخص های آن در جامعه مورد مطالعه از آزمون T تک نمونه ای استفاده شد. رفتار و رویه فرهنگی با میانگین 57/64 در بین شاخص های مختلف فرهنگی دارای بیشترین میانگین در بین نمونه مورد مطالعه است پس از آن تاثیرپذیری از گروه مرجع (56/39) در رتبه دوم و مشارکت آموزشی فرهنگی (53/07) در رتبه سوم قرار میگیرد در مقابل کمترین میزان را شاخص تاثیرپذیری از رسانه های ارتباط جمعی((32/98 و پس از آن سطح آگاهی خانواده ها (33/89) به خود اختصاص داده است. برای برآورد ارتباط شاخص های توسعه فرهنگی و پیشرفت تحصیلی از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شده است. این آزمون نشان می دهد که تمام زیرمجموعه های توسعه فرهنگی با پیشرفت تحصیلی ارتباط مستقیم و معناداری دارند که در این بین بیشترین همبستگی را با توجه به ضریب پیرسون ارزش تحصیلی و شغلی والدین (0/314) و پس از آن سطح آگاهی خانواده ها ( (0/289 با پیشرفت تحصیلی فرزندان دارد و در مقابل کمترین همبستگی را مصرف کالاهای فرهنگی (0/161) و پس از آن تاثیرپذیری از رسانه های ارتباط جمعی ( 0/176) دارند. در نظر گرفتن مباحث فرهنگی در آموزش فرزندان می تواند آنان را برای زندگی در محیط فرهنگی و جغرافیایی محلی و بومی خود آماده کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا KPIP11_427 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/742545/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خالدی، محسن،1396،بررسی و تبیین نقش سرمایه های فرهنگی در رشد و پیشرفت تحصیلی مطالعه موردی: شهر مریوان،یازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت،تهران،https://civilica.com/doc/742545
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، خالدی، محسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، خالدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.