نقش زن درسرمایه ماندگار به نام تربیت فرزند

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
  • کد COI اختصاصی: KPIP11_254
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 288
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم قناعت پیشه

کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، کارشناس پژوهش و تحقیقات اداره آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز،

هاجر چیستان

کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت و مدیر پیش دبستانی مشکات شهرستان مرودشت

سیدزکریا موسوی کندازی

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت ودبیر دبیرستان حاج فلاح حاجی آباد مرودشت

چکیده

از همان زمان که تاریخ حیات بشر رقم خورد، زنان پا به پا و همدوش مردان در تمام عرصه های زندگی حضور داشتند. آنان مادرانی بودند که استمرار حیات بشری6ت به دست آنان رقم می خورد و مفتخر به تربیت مردان بزرگ تاریخ شدند و همواره سهم بسزایی در تاثیرگذاری بر تمامی شیون اجتماعی و سیاسی داشته اند.تربیت مدیران کارآمد توسط مادران انجام می پذیرد و این فریضه، عامل سازنده ی افراد جامعه و بزرگ ترین قیام ها و تحو6لات سیاسی و اجتماعی که آن را می توان مدیریت پایه و یا مدیریت سایه نام نهاد. نقش بسیار مهم و تاثیرگذار مادران، در موفقی6ت و ماندگاری سرمایه عظیم تربیت و موث6ر در ابعاد مختلف پیشرفت نیز می توان بیان نمود که وی اساس و بنیاد هر حرکت علمی ، دینی و فرهنگی در جامعه است، اوست که می تواند به عنوان مادر، جامعه را به سوی ترقی و تمدن هدایت کند، بنابراین کسی نمی تواند تاثیر وی در ماندگاری سرمایه معنوی، دینی، علمی ، فکری و فرهنگی موث6ردرپیشرفت را نادیده بگیرد در این پژوهش از روش توصیفی – تحلیلی استفاده شده است.ابتدا اطلاعات لازم از طریق منابع اطلاعاتی مختلف از جمله کتاب و فصلنامه و ... جمع آوری گردیده سپس به توصیف و تحلیل داده ها پرداخته شده که به نقش مادر در پیشرفت جامعه و نسلی موف6ق و هدفدار، از دیدگاه های مختلف بیان نموده و به این جمع بندی که میزان آگاهیهای سیاسی-اجتماعی زنان جامعه کم و یا خیلی کم است ، پرداخته و در پایان راهکارهایی را پیشنهاد داده است .

کلیدواژه ها

مادر، تربیت، فرهنگ، جامعه، مدیریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.