انرژی خورشیدی وکاربردهای آن
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICCONF03_158
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 602
نویسندگان
دانشجوی دکتری تخصصی، مکانیک تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری،ایرن
استاد یار، مکانیک تبدیل انرژی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری،ایرن
دانشجوی دکتری تخصصی ،مکانیک تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری،ایرن
چکیده
خورشید یک راکتور هسته ای طبیعی بسیارعظیم است، که ماده درآن جا بر اثر همجوشی هسته ای به انرژی تبدیل می شود وهر روز حدود 350 میلیارد تن از جرمش به تابش تبدیل می شود، دمای داخلی آن حدود 15 میلیون درجه سانتیگراد است. انرژیی که بدین ترتیب به شکل نور مریی ، فرو سرخ و فرابنفش به ما می رسد 1 کیلو وات بر متر مربع است. خورشید به توپ بزرگ آتشین شباهت دارد که صد بار بگرگتر از زمین است . این ستاره ها از گازهای هیدروژن و هلیوم تشکیل شده است. گازها انفجارهای بزرگی را بوجود می آورند و پرتوهای قوی گرما و نور را تولید می کنند.منشاء این اصل همانگونه که در مکانیک بکار میرود توسط کار گالیله (1564-1642) وایساک نیوتن (1642-1726) فهمانیده شد. در واقع هنگامی که کار بعنوان حاصل ضرب نیرو و تغییر مکان تعریف می شود، این تعریف تقریبا بطور خود کار از قانون دوم حرکت نیوتن تبعیت می کند. چنین مفهومی تا سال 1826 یعنی زمانیکه ریاضی دان معروف فرانسوی معرفی شد، وجود نداشت. لغت نیرو (از نظر لاتین) نه تنها از نقطه نظر مفهوم آن توسط نیوتن در قوانین حرکتش توصیف شد، بلکه در کمیتهایی که اکنون به عنوان کار و انرژی کنیتک (جنبشی) و پتانسیل (نهفته) تعریف می شوند بکار می روند. این ابهام برای مدت زمانی توسعه هراصل کلی را در مکانیک درورای قوانین حرکت نیوتنی مسدود نموده بود. کشور ایران در بین مدارهای 25 تا 40 درجه عرض شمالی قرار گرفته است و در منطقه ای واقع شده که به لحاظ دریافت انرژی خورشیدی در بین نقاط جهان در بالاترین رده ها قرار دارد. میزان تابش خورشیدی در ایران بین 1800 تا 2200 کیلووات ساعت بر متر مربع در سال تخمین زده شده است که البته بالاتر از میزان متوسط جهانی است. در ایران به طور متوسط سالیانه بیش از 280 روز آفتابی گزارش شده است که بسیار قابل توجه است.کلیدواژه ها
انرژی خورشیدی، تاریخچه انرژی خورشیدی،تعاریف.ویژگی ها،محدویت هامقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.