ارائه ی یک مدل ترکیبی فازی جهت ارزیابی و رتبه بندی تامین کنندگان پروژه (مطالعه موردی در حوزه ی صنعت)
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
- کد COI اختصاصی: IPMC05_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2042
نویسندگان
کارشناس مهندسی صنایع(برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها)
کارشناس حسابداری
کارشناس مهندسی صنایع(برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها)
کارشناس ارشد مهندسی صنایع- صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
چکیده
مقاله حاضر یک مدل جدید جهت ارزیابی و انتخاب تامین کنندگان پروژه ارائه می نماید. مدل پیشنهادی در محیط فازی و طی یک فرآیند مشارکتی، به شناسایی معیارهای مناسب و حذف معیارهای بی اهمیت پرداخته و سپس با طراحی یک روش سیستماتیک به رتبه بندی تامین کنندگان پروژه اقدام می نماید. این مدل، ترکیبی است از سه مفهموم مختلف بنام تکنیک دلفی، تئوری مجموعه های فازی و فرآیند تصمیم گیری چند معیاره فازی() که ارزیابی و رتبه بندی تامین کنندگان پروژه را طی سه مرحله به اجرا می رساند (1) تعریف مسئله و گزینش اولیه معیارهای ارزیابی (2) ارزیابی معیارها، حذف معیارهای بی اهمیت و انتخاب مناسب ترین آنها جهت مسئله و (3) تشکیل یک مدل FMCDM جدید جهت ارزیابی، رتبه بندی و انتخاب مناسب ترین تامین کننده برای پروژه. در این رویکرد ترکیبی جهت انجام مراحل 1و 2 یک روش دلفی فازی طراحی و در مرحله 3 براساس مفهوم نقاط ایده آل و غیر ایده آل به ایجاد یک مدل FMCDM اقدام گردیده است. جهت اثبات کارایی و اثر بخشی روش پیشنهادی در مسائل دنیای واقعی، روش خود را در قالب یک مطالعه موردی در یک شرکت صنعتی در شهر شیراز اجرا نمودیم.نتایج حاصل، حاکی از کاربرد موثر این مدل در حوزه های عملی است.کلیدواژه ها
انتخاب تامین کننده، تدارکات، دلفی فازی ، تصمیم گیری چند معیاره فازی(FMCDM) ، رتبه بندی، مجموعه فازیمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.