بررسی عوامل دین گریزی در میان نسل جوان و راه های مقابله با آن
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم تربیتی و مطالعات رفتاری و آسیب های اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: TSCONF03_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1875
نویسندگان
کارشناسی ارشد رشته تاریخ، شاغل در مقطع آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش
کارشناسی رشته علوم اجتماعی، شاغل در مقطع آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش
چکیده
دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب همواره دغدغه هایی را برای رهبران دینی، دین داران و خانواده های متدین به وجود آورد و تهدیدی برای نسل جوان محسوب می شود که همین عامل، لزوم بررسی دقیق و علمی آن را ایجاد می کند. این پدیده در سده های اخیر به ویژه در قرن بیستم، بخش عظیمی از جهان را فرا گرفت و حتی موجب بوجود آمدن مکاتب فلسفی الحادی و ایدیولوژی های دین ستیز و یا دین گریز گردید. این اما چرا انسان که ذاتا مشتاق دین است و فطرت او درون مایه های دین پیوند تکوینی دارد، به دین گریزی روی می آورد و چرا دین گریزی در نسل جوان نمود بیشتری دارد در جامعه اسلامی که فرهنگ و ادب دینی در آن حاکم است چرا برخی جوانان از دین روی گردان و گریزان هستند این پدیده علل و عوامل درونی و بیرونی فراوان دارد که در این مقاله به چند عامل عمده آن با استناد به آیات و روایات و گفتار اندیشمندان و اساتید اخلاق اشاره شده است. در این مقاله با بررسی و مرور منابع اطلاعاتی به شیوه کتابخانه ای، به تحلیل مسایل مربوط به عوامل دین گریزی در جوانان و راه های پایان پرداخت شده است. اخلاق اشاره شده است. در این مقاله با بررسی و مرور منابع اطلاعاتی به شیوه کتابخانه ای، به تحلیل مسایل مربوط به عوامل دین گریزی در جوانان و راه های ان پرداخته شده است.کلیدواژه ها
جوان، دین گریزی، عوامل، راهکارهامقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.