بررسی تاثیر ضعف کنترل های داخلی بر ذخایر نقدینگی بانک در اثر پرداخت وام ( نمونه موردی بانک قرض الحسنه رسالت )
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و هفتمین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
- کد COI اختصاصی: MOCONF10_110
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 503
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی قاینات
دانشجوی ارشد رشته IT دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)
چکیده
فرایند جهانی شدن و گسترش و یکپارچگی بازارهای جدید به همراه پیشرفت های نوین در زمینه فناوری اطلاعات، کمبود منابع و هزینه های بالای تامین آنها، چالش هایی هستند که بنگاه ها و صنایع مختلف در عرصه تجارت و فعالیت های اقتصادی با آن روبرو هستند. از این رو در تصمیم گیری مربوط به سرمایه گذاری اعم از کوتاه مدت و بلندمدت نیاز به منابع مالی است. وجوه نقد به عنوان سیال ترین و در دسترس ترین دارایی هر واحد اقتصادی نیاز به مدیریت دقیقی دارد تا دستیابی به اهداف واحد را با سرعت و کیفیت بهتری میسر کند. کمبود یا مازاد نقدینگی واحد را با مسایلی مواجه می سازد که لزوم مدیریتی کارا در این بخش را هویدا می سازد. در بحث نقدینگی باید برای وجوه مازاد برنامه ای تدوین کرد تا حداکثر بازدهی را از این بخش بدست آورده و در ضمن آن از وقوع کمبود نقدینگی و تبعات پس از آن جلوگیری کرد. عملکرد واقعی سازمان در جذب منابع، اعطای تسهیلات و سرمایه گذاری ممکن است جریان نقدینگی متفاوت با بودجه پیش بینی شده را ایجاد نماید. در این راستا ضروری است سازمان به جای برخورد منفعلانه، همواره به دنبال پیش بینی جریان نقدینگی در آینده باشد تا بتواند در زمان مناسب اقدام مناسب را انجام دهد. مزیت پیش بینی نقدینگی این است که سازمان را از کاستی ها و مازادهای نقدینگی در آینده مطلع کرده و امکان برنامه ریزی مناسب برای مواجهه بهینه با کمبود یا مازاد نقدینگی را برای سازمان فراهم می کند. در این راستا لازم است جریان نقدینگی واقعی و همچنین جریان نقدینگی پیش بینی شده براساس عملکرد به صورت مستمر مورد ارزیابی قرار گرفته و با بودجه مطابقت داده شود. در این مقاله، تاثیر منابع و مصارف بانک قرض الحسنه رسالت به عنوان ورودی ها و خروجی ها، بر بخش نقدینگی مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد.کلیدواژه ها
فرایند جهانی، سرمایه گذاری، نقدینگیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.