تاثیر مدیریت مشارکتی، بازاریابی مشارکتی و سرمایه گذاری مشارکتی بر افزایش بهره وری با رویکرد حل بحران رکود تورمی در کشور ایران

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی تحقیقات علمی جهان در مدیریت،حسابداری،حقوق و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: MEAHBT01_485
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 616
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زاهده خادمیان

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد فیروزکوه -رشته مدیریت بازرگانی- گرایش بازاریابی

خسرو عزیزی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد فیروزکوه

چکیده

بروز رکود عمیق در کنار تورم بالا در سال های 1391 و 1392، اقتصاد ما را به بیماری رکود تورمی مبتلا نموده است که اثرات آن همچنان برفضای اقتصادی کشور حاکم است و مشابه آن را نمیتوان در سه دهه گذشته مشاهده نمود. صاحبنظران اقتصادی، راهکار اساسی برای خارج شدن از رابطه معکوس تورم و رکود را، افزایش بهره وری و جذب سرمایه می دانند چرا که راهکارهای کلاسیک پولی و مالی در مواجهه با موقعیت رکود تورمی شکست خورده اند.این تحقیق به دنبال شناسایی استراتژی هایی برای افزایش بهره وری از طریق مشارکت و جذب نیروهایی داخلی و استفاده کامل از ظرفیت های بلا استفاده بخش های تولیدی و جذب سرمایه گذاری می باشد لذا به بررسی تاثیر سه استراتژی سرمایه گذاری مشارکتی، مدیریت مشارکتی و بازاریابی بر افزایش بهره وری از طریق هم افزایی پرداخته است.نوع تحقیق حاضر کتابخانه ای می باشد. این پژوهش بر مبنای هدف، کاربردی- توسعه ای و بر مبنای روش، توصیفی- پیمایشی (روش طولی) است. عملکرد متغیرهای اقتصادی کشور ایران در رابطه با استراتژی سرمایه گذاری مشارکتی ، بازاریابی مشارکتی و مدیریت مشارکتی و میزان بهره وری از سال 1370 الی 1392 بررسی گردیده است. پایایی داده ها با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ در نرم افزار آماری اسمارت پی ال اس و روایی سازه و همگرایی داده ها نیز به کمک آزمون همبستگی پیرسون در نرم افزار SPSS تایید گردید. به منظور تحلیل توصیفی و استنباطی جهت آزمون فرضیات و برازندگی مدل نیز، از رگرسیون چند متغیره در نرمافزار اسمارت پیالاس بر مبنای روش کمترین مربعات جزیی که از روش های مدلیابی معادلات ساختاری است، مورد استفاده قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

سرمایه گذاری مشارکتی، مدیریت مشارکتی ، بازاریابی مشارکتی، بهره وری، رکود تورمی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.