اولویت بندی عوامل موثر بر بانکداری الکترونیکی با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی تحقیقات علمی جهان در مدیریت،حسابداری،حقوق و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: MEAHBT01_457
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 685
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابوذر بیات

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه حسابداری، واحد محلات، دانشگاه آزاد اسلامی، محلات، ایران

حسین جنتی فر

استادیار، دکتری مدیریت، مدیریت تولید و عملیات، عضو هییت علمی مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات، عضو هییت علمی، گروه حسابداری، واحد قم، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران

چکیده

این تحقیق با هدف بررسی اولویت بندی عوامل موثر بر بانکداری الکترونیکی با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره انجامگرفت که روش انجام آن،از لحاظ ماهیت، توصیفی- پیمایشی و بر مبنای هدف از نوع کاربردی است. جامعه آماری پژوهش،در حال حاضر شامل کلیه کارکنان بانک مسکن شعبه خرم آباد است. نمونه آماری این پزوهش شامل بخش کوچکی، از کارکنان بانک مسکن خرم ابادمی باشد (80 نفر کل جامعه) درتحقیق حاضر پرسشنامه اولیه برای تعیین معیارهای وشاخص ها بین 50 نفر از کارکنان توزیع شده است. در روش AHP نحوه انتخاب نمونه بدین شکل است که در ابتدا باید با توجه به هدف پروژه و همچنین کمی یا کیفی بودن زیرمعیارها وجایگزین ها آنها را طبقه بندی نمود. ابزار گردآوری اطلاعات نیز پرسشنامه بود. اطلاعات حاصل از تحقیق نشان می دهد توانایی بانک هادر ارایه خدمات الکترونیک متفاوت است.این اطلاعات می تواند مورد استفاده گروه های مختلف با اهداف و انگیزه های متفاوت قرارگیرد.به طورکلی علاوه برمدیران بانک ها، مدیران بانک مرکزی، و مشتریان بانک ها نیز علاقمند هستند بدانند و آگاه باشند که کیفیت و کمیتخدمات بانکداری الکترونیک در هر بانک چگونه است و کدام یک از بانکها ارایه دهنده بهترین خدمات الکترونیکی هستند. هدف از اینتحقیق اولویت بندی عوامل موثر بر بانکداری الکترونیکی با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره بانکداری در شعب بانکمسکن می باشد، جهت تعیین وزن شاخص های شناسایی شده از تکنیک AHP استفاده شده است.که در این مرحله نیز نظرات خبرگاندر خصوص، مقایسات زوجی شاخص ها و تعیین وزن آنها از طریق پرسشنامه استخراج گردیده است.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک، بانکداری الکترونیکی،بانک مسکن، بانکداری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.