بررسی عوامل معماری پایداروبازشناسی ان درمعماری ایرانی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU05_1389
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 465
نویسندگان
هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای، واحد لاهیجان، دانشجوی دکتری دوره تخصصی معماری
دانشجوی کارشناسی معماری، صومعه سرا، ایران
دانشجوی کارشناسی معماری، صومعه سرا، ایران
چکیده
معماری پایدار، اصطلاحی که چندین دهه است نقل محافل و کنفرانس های معماری شده و زمانی به وجود آمد که جامعه معماری احساس خطر کرد؛ زمانی که زمین گرم تر شد، لایه اوزون آسیب دید و محیط زیست روز به روز وضع اش وخیم تر شد. چند دهه است که در رشته های مختلف برای حفظ محیط زیست کنفرانس ها و سمینارهای مختلف و متعددی برگزار می شود که حاصل آن در معماری، رویکرد جدیدی با عنوان معماری پایدار است. جوامع پیشرفته در سال های اخیر و در پی احساس خطری که کرده اند، گامی در راستای معماری پایدار برداشته و این در حالی است که معماری سنتی ایران در چندین سده ی گذشته ساختمان هایی را به خود دیده که نمونه بارز یک معماری پایدار هستند. در معماری سنتی ایران چه از لحاظ سازه و چه از نظر معماری، تمام عوامل معماری پایدار رعایت می شده است. در این مقاله ابتدا به معرفی معماری پایدار، توسعه پایدار و اصول و اهداف آن ها پرداخته می شود و بعد از معرفی و بررسی معماری سنتی ایران، عوامل پایداری را در آن بررسی می کنیم و به معرفی عوامل معماری پایدار در معماری سنتی می پردازیمکلیدواژه ها
معماری پایدار، معماری سنتی، توسعه پایدار، پایداری در معماری سنتیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.