ارایه یک طبقه بندی جدید برای پل ها بر اساس تحلیل سیستم سازه ای
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU05_1201
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 705
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه ارومیه
استادیار گروه عمران دانشگاه ارومیه
چکیده
حیات بشر، امروزه وابستگی بی نظیری به حمل ونقل دارد و بخش عظیم حمل و نقل از راه های زمینی صورت می گیرد که عدم وجود پل ها در این راه ها غیرقابل تصور است. توسعه پل ها به قدری مهم است که به جرات می توان اذعان نمود، توسعه یافته ترین کشورها، پیشرفته ترین پل ها را در اختیار دارند. پل ها از بزرگ ترین و پرهزینه ترین سازه های عمرانی هستند که نیازمند پیچیده ترین طراحی ها نسبت به سایر سازه ها می باشند. همین طراحی های نوین و گاهی اوقات پیچیده، عمل تشخیص سیستم های سازه ای بکار رفته در آن ها را مشکل می سازد؛ با توجه به عدم وجود یک طبقه بندی جامع و منطقی مبتنی بر علم مهندسی عمران که پل ها را بر اساس سیستم سازه ای تقسیم بندی نماید؛ در این مقاله سعی بر آن است که جدیدترین طبقه بندی با استفاده از تحلیل سازه ای و نتایج شبیه سازی ارایه گردد. طبقه بندی پیشنهادی به گونه ای است که می توان گفت همه ی پل ها را پوشش می دهد و نظم موجود در آن خلاقیت لازم را برای ترکیب سیستم ها و ارایه پل هایی با ساختاری کاملا جدید در اختیار خواننده قرار می دهد. از خاص ترین مشخصه های این طبقه بندی قرار دادن پل های معلق در زیرمجموعه ی سیستم های قوسی است و متعاقبا برای پل هایی که از سیستم قوسی بهره می برند، بهینه ترین الگوی انحنا را برای قوس با ایده گرفتن از انحنای کابل ها در پل های معلق، پیشنهاد داده است که انعطاف پذیری مناسبی را برای طراحی سیستم قوسی، در اختیار مهندس طراح پل قرار می دهد.کلیدواژه ها
پل، طبقه بندی، سیستم سازه ای، پل قوسی، تحلیل سازه ایمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر شدت صدای موسیقی بر هیجان رانندگان با استفاده از سنسور GSR در دستگاه شبیه ساز رانندگی : تحلیل ANOVA
- تاثیر ستون دوخت در رفتار لرزه ای قابهای مهاربندی واگرا با استفاده تحلیل غیرخطی دینامیکی تاریخچه زمانی
- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد جزئیات طراحی تیر پیوند در سیستم قاب مهاربندی واگرا
- بهینه سازی ساختمانهای مسکونی متناسب با اقلیم گرم و خشک (نمونه موردی : شهر شیراز)
- تاثیر پنجره در کنترل انرژی و اتلاف انرژی در ساختمانهای مسکونی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.