بررسی رفتاراتصالات پیچی باسپری انتهایی تقویت شده درقابهای فولادی تحت اثربارگذاری سیکلک
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU05_0935
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 420
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، -
استادیار رشته سازه و زلزله دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی،
چکیده
در زمان زلزله نورثریج عملکرد ضعیف اتصالات جوشی به ویژه اتصالات جان پیچ شده و بال جوش داده شده، باعث خسارات و آسیب فراوان شد. این اتصالات به دلیل شکست قسمت جوش شده اتصال که بال تیر را به ستون متصل کرده و همچنین ترک خوردن بال تیر یا ستون در قسمت اتصال، در اثر نیروی زلزله تخریب شدند. برای به دست آوردن اتصالی که استحکام، سختی و شکل پذیری لازم را داشته باشد و از طرفی در برابر ترک خوردن مقاوم باشد تحقیقات گسترده ای انجام شده است. بنابراین انواع مختلف اتصالات از جمله ورق انتهایی (end plate)و سپری انتهایی (T-stub)پیچ شده برای قاب های مقاوم در برابر خمش پیشنهاد شدند که تا قبل از آن در ساختمان های صنعتی و بلند مرتبه از آنها استفاده می شد .این مقاله با ارایه روشی جدید، مدلی معرفی می نماید که رفتار این اتصال را بهبود ببخشد و از معایب آن بکاهد؛ بنابراین با اضافه کردن و تغییر پارامترها رفتار اتصال مورد بررسی قرار می گیرد. بدین ترتیب با ساخت مدل های متعددی از اتصال مذکور، اثر اضافه کردن قطعات و تغییر پارامترها شکل پذیری و ظرفیت دورانی اتصال بررسی می شود. در نهایت با بررسی نتایج حاصل از تاثیر تغییرات ایجاد شده، مدلی بهینه با ابعاد و خصوصیات مناسب اریه می شود.کلیدواژه ها
سپری انتهایی، اتصال تیر و ستون، نرم افزار آباکوس، اتصالات پیچیمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.