تحلیل غیرخطی تیرهای عمیق بتن مسلح با درنظر گرفتن اندرکنش بتن و میلگرد و تمرکز بر اثر تغییرشکل های برشی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU05_0913
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 350
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی، - دانشگاه خلیج فارس، بوشهر
استادیار، دانشکده مهندسی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر
استادیار، دانشکده مهندسی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر
چکیده
در این مقاله به تحلیل غیر خطی تیرهای عمیق بتن مسلح با تکیه گاه ساده پرداخته شده است. بدلیل حساسیت بالای رفتار این نوع تیرها به اثر تغییرشکل های برشی، با تمرکز بر مدل رفتاری تنش-کرنش برشی و در نظر گرفتن اندرکنش بین بتن و میلگرد، یک نمونه تیر به صورت عددی در نرم افزار MATLAB مدلسازی و بارگذاری شده و نتایج تحلیل عددی با رفتار تجربی مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در مدلسازی، تیر عمیق به چند زیر المان کوچکتر تقسیم شده که هر زیر المان از بخش بتنی و میلگردها تشکیل شده است. به جهت اعمال اندرکنش بتن و میلگرد، به هر میلگرد درجه آزادی جداگانه اختصاص داده شده است تا شرایط لغزش بین بتن و میلگرد فراهم شود. بخش بتنی نیز دارای درجات آزادی جداگانه مربوط به خود می باشد. به منظور تحلیل تیر و بررسی اثر تغییرشکل های برشی، از تیوری تیر تیموشنکو استفاده شده است. با ثابت نگه داشتن مدل رفتاری مصالح و اندرکنش بتن و میلگرد، از چند مدل رفتاری تنش-کرنش برشی مختلف جهت تحلیل هر تیر استفاده شده و نتایج با رفتار تجربی ارزیابی شده اند. با استفاده از تیوری های ارایه شده در زمینه ی رفتار برشی تیرهای عمیق بتن مسلح و بررسی پارامترهای موثر بر رفتار برشی این نوع تیرها، آنالیز حساسیت کارآمدترین مدل رفتاری تنش-کرنش برشی در تیرهای عمیق نسبت به پارامترهای موثر انجام شده است و نتایج حاصله، امکان بررسی مستقیم تاثیر هر پارامتر را بر رفتار برشی تیرها فراهم می سازند.کلیدواژه ها
تحلیل غیرخطی، تیر عمیق، تنش-کرنش برشی، اندرکنش میلگرد و بتن، تغییرشکل برشی، MCFTمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.