هوشمند سازی ساختمان های مرتفع چوبی برای مقاوم سازی ساختمان در مقابل زلزله وجلوگیری از تخریب محیط زیست
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU05_0909
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 951
نویسندگان
دانشجو دکتری معماری گرایش معماری - دانشگاه آزاد اسامی واحد تهران جنوب -
عضو هییت علمی معماری وشهرسازی دانشگاه آزاد تهران جنوب تهران-
چکیده
امروزه باپیشرفت تکنولوزی واستفاده از فن آوری نوین و سیستم های پیش ساخته طراحی وساخت سازه های چوبی دچار تغیرات اساسی گردیده بطوری که امکان ساخت ساخنمان های چوبی مرتفع میسر شده است ودر اکثر کشورهای جهان مانند فرانسه وکانادا ساختمان های جوبی مرتفع ساخته شده اند که در این ساختمان ها تمام امکانات رفاهی برای کاربران در نظر گرفته شده وتمام تدابیر لازم برای نجات کاربران در هنگام آتش سوزی فراهم گردیده است. مهمترین اصول معماری پایدار ایجاد فضایی زیبا ومستحکم است که این فضا بتواند از یک سو آسایش وراحتی برای ساکنین فراهم نماید واز سوی دیگر حداقل انرژی را مصرف نماید وهیچگونه آسیبی به محیط زیست وارد نکند واز طرف دیگر پس از تخریب مصالح آن قابل اسفاده باشد بنابراین بهترین مصالح که بتواند پاسخ گویی این موارد باشد سازهای چوبی پیش ساخته است که از چند لایه تشکیل شده باشد به آن اصطلاحا به آن (Glulam (Glued گفته می شود واین سازه ها دارای مقاومت زیادی است یکی از مسایل مهم استفاده از مدیریت هوشمند برای ساختمان های مرتفع چوبی است اهمیت مباحثی همچون کاهش خطای انسانی در کنترل و نظارت بر سیستم های امنیتی و ایمنی ساختمان از یک سو و برجسته شدن نقش بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان در پی آزادسازی نرخ حامل های انرژی در کشور از سوی دیگر سبب شده تا سیستم های مدیریت هوشمند امروزه به عنوان جزء جدایی ناپذیر هر ساختمان در آیند. مزایای مدیریت هوشمند به شرح زیر است کنترل هوشمند تاسیسات سرمایش ، گرمایش و تهویه .. بهینه سازی و صرف جویی در مصرف برق و کنترل سیستم های حفاظتی و دوربین های مدار بسته بصورت هوشمند و خودکار ..فعال شدن سیستم امنیتی واطفاء حریق به صورت خودکار وقطع برق وگاز.. در هنگام بروز یک حادثه مانند حریق ، سیستم هوشمند اعلام حریق پیام هشدار ذخیره شده را پخش نموده و پیامکی را به شماره ذخیره شده در حافظه ارسال می نماید همچنین شیر اصلی گاز ورودی به مجتمع بسته شده و آسانسورها در طبقه همکف قرار می گیرند با استفاده از این سیستم میتوانیم از آتش سوزی جلوگیری کنیم ... موتورخانه هوشمند : در موتورخانه هوشمند می توان با اندازه گیری لحظه به لحظه دمای خارج ساختمان و همچنین دمای لوله های رفت و برگشت دیگ و منبع کویلی ، دمای دیگ را تنظیم نمود اما در مورد ارتباط میان سازه های چوبی و معماری پایدار می توان به موارد زیر اشاره نمود عدم آلودگی محیط زیست وهمچنین در هنگام تولید این مصالح، کمترین آلودگی در حین ساخت ایجاد می کند این سازها کمترین مصرف انزژی را جهت گرمایش وسرمایش دارند ودر هنگام تخریب هفتاد در صد مصالح قابل باز یافت خواهد بودکلیدواژه ها
محیط زیست .آلودگی سازه پایدار . بازیافت. مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- کاربردها و ویژگی های بتن الیافی (FRC)
- کاربردهای کامپوزیت های پلیمری تقویت شده با الیاف FRP در مهندسی عمران
- اهمیت نانوتکنولوژی در مهندسی ساختمان (مطالعه موردی: تاثیر نانوسیلیکا بر ویژگیهای مکانیکی بتن )
- بررسی عملکرد الگوریتم بهینه سازی ملخ بهبود یافته در حل مسائل بنچمارک ریاضی
- بررسی تاثیر فولاد با تنش حد تسلیم پایین بر رفتار دیوارهای برشی فولادی متشکل از دوبل ورق موج دار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.