تحلیل و مقایسه تطبیقی کاربردی سقف های پیش ساخته در راستای صنعتی سازی و سرعت بخشیدن به تجدید بنای هتل ها ی فرسوده ایران با رویکرد (AHP )
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU05_0694
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 522
نویسندگان
پژوهشگر تحصیلات تکمیلی رشته مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامشهر
استاد راهنما
استادمشاور
چکیده
با توجه به رشد ورود گردشگران خارجی و ورود سرمایه های ارزشمند گردشگری و توریسم که صنعتی است رو به رشد،لزوم ساخت و ساز هتل ها در کشور پهناور ایران ،بیش از پیش به چشم میخورد.علاوه بر آن با وجود گذشت سالیان متمادی از ساخت هتل های ایران و فرسوده شدن اکثر این بناها که به علت ترس ازطولانی شدن زمان ساخت هتل جدید و ضررهای هنگفت ناشی از تعطیلی این گونه هتل ها،صاحبان و مالکین اقدام به ساخت و تجدید بناهای فعلی نمیکنند،زیرا متاسفانه ساخت و سازهایی که بر پایه و اصول علمی باشد و سرعت اجرای کار را علاوه بر تامین ایمنی ساختمان ،با صرف هزینه ی مناسب ،بالا برد هنوز شناخته شده و یا قابل اجرا نیست. یکی از مراحل ساخت وساز که زمان زیادی را به خود اختصاص میدهد،سقف و اجرای آن است از این رو در این مقاله با بررسی چند نوع سقف با تکنولوژی و فناوری های مدرن ازمنظر مدت زمان اجرا ، هزینه ی اجرا و مزایای فنی سیستم ،تلاش شد تا با معرفی بهترین و کم هزینه ترین سقف گامی در جهت صنعتی سازی و سرعت بخشیدن به ساخت بناهای مهمی چون هتل ها که در صنعت پر رونق و سرمایه ساز گردشگری بسیار مهم جلوه می کنند، برداشته شود. برای تعیین اولویت معیارهای تحقیق حاضر از مدل های مقایسه ای و با رویکرد (ای. اچ. پی) و به منظور تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده از نرم افزار (اکسپرت چویس ) استفاده و بهترین گزینه در جهت انتخاب صحیح به افراد تصمیم گیرنده در جهت انتخاب روش بهینه اجرای پروژه ارایه داده شده است.کلیدواژه ها
هتل سازی ،انواع سقف پیش ساخته،فناوریهای نوینمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.