مروری برکاربرد گاز رادون در پیش بینی زلزله
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU05_0084
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2579
نویسندگان
دکترای مهندسی عمران زلزله، دانشگاه آزاد اسلامی
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر،
چکیده
از دیر باز انسان به دنبال راههای مختلفی بوده است تا بتواند وقوع زلزله را پیش بینی نموده و از خطرات زیانبار آن در امان باشد. سابقه پیش بینی زلزله بر می گردد به زمان امپراطوریهای چین که از منجمین می خواستند تا زلزله ها را پیش بینی نمایند چرا که در تصور مردم چین، زلزله نشانه خشم خداوند بر امپراطور است. امروز کشورهای پیشرفته و صاحب علم و دانش دانشمندان خود را موظف نموده اند تا دراین زمینه دست به کاوش بزنند ولی هنوز به نتایج امیدوار کننده نرسیده اند .در هر حال پژوهشگران با تحت نظر قرار دادن تغییرات ژیو فیزیکی ، ژیو شیمیایی ، زیست شناختی در مناطقی که احتمال زلزله می رود سعی کرده اندبه شواهد علمی دست یابند اگر چه پاره ای از زلزله ها با توجه به علایم از قبل پیش بینی شد و از خطرات ان کاسته شد اما وجود همان علایم در جای دیگر یا عدم وجود هر یک از علایم فوق نتوانسته موفقیت آمیز باشد. در هر حال برای پیش بینی زلزله وجود علایمی مانندکاهش لرزش های کوچک زمین، تغییر شکل پوسته زمین، تغییر سطح آب چاهها، افزایش فاصله زمین در محل شکستگی ها و گسل ها، تغییر دمای زمین وخروج گازها، تغییر مقاومت الکتریکی در سطح زمین و رفتار حیوانات مورد نیاز است، ما در این مقاله به بررسی تاثیر گاز رادون بر پیش بینی وقوع زلزله می پردازیمکلیدواژه ها
پیش بینی ؛ زلزله ؛ رادون ؛ گسل ؛ زمینمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.