چالش های گردشگری در شهرستان سراوان بررسی چالش اقلیمی از روش بیکر و چالش امنیتی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: نهمین کنگره انجمن ژئوپلیتیک ایران و اولین همایش انجمن جغرافیا و برنامه ریزی مناطق مرزی ایران
  • کد COI اختصاصی: GEOPOLITICS09_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 386
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصیب حسن زاده کردآبادی

محمدحسین حسن زاده کردآبادی

چکیده

شناسایی وضعیت اقلیمی و امنیتی یک محل و تحلیل نیازهای اقلیمی، امنیتی از نظر آسایش انسان برای گردشگری یکی از نیازهای اساسی برای توسعه و رونق گردشگری می باشد. شناخت پتانسیل های طبیعی، به عنوان بستر فعالیت های انسانی پایه و اساس غالب برنامهریزی های محیطی و آمایش سرزمین را تشکیل میدهد. امنیت مفهومی چندوجهی و همزاد با مفاهیمی مانند قدرت، تهدید و آسیب است. در بررسی های اقلیمی در شاخص بیکر ماه های دسامبر، ژانویه و فوریه دارای شرایط خنک و ماه های مارس، آپریل، اکتبر و نوامبر دارای شرایط محیطی ملایم مطبوع بوده اند. ماه های می، ژوین، آگوست و سپتامبر دارای شرایط گرم قابل تحمل بوده و ماه ژولای گرم و داغ، دارای فشار بیوکلیمایی می باشد و برای گردشگری مناسب نیست. گردشگری و امنیت دارای روابط مستقیم با یکدیگر هستند؛ یعنی با افزایش یکی نه تنها دیگری هم افزایش مییابد، بلکه بر روی شاخص های توسعه ای دیگر هم اثرگذار میباشد

کلیدواژه ها

گردشگری، چالش اقلیمی، چالش امنیتی، شاخص بیکر، شهرستان سراوان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.