مروری بر نانو مواد ضد عریان شدگی و قیر طبیعی و تاثیر آنها بر خصوصیات عملکردی و حساسیت رطوبتی مخلوط های آسفالتی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: EBUCONF01_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 469
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید قنبری

دانشجوی کارشناسی ارشد ،گروه عمران-راه و ترابری ،دانشگاه رازی ،کرمانشاه ،ایران

محسن زاهدی

استادیار گروه عمران-راه وترابری ، دانشگاه رازی ، کرمانشاه ، ایران

چکیده

پدیده چسبندگی قیر به مصالح سنگی عامل اصلی پایداری و دوام مخلوط های اسفالتی است. چنانچه به هر دلیلی این پدیده خدشه دار شود، عریان شدگی و آسیب رطویتی برای مخلوط های آسفالتی بوجود می آید.این پدیده ی مخرب زمینه را برای بسیاری از خرابی های دیگر از جمله شیار شدگی ، شن زدگی و ... بوجود می آورد. یکی از متداول ترین روش های کاهش خرابی رطوبتی در مخلوط های آسفالتی، استفاده از مواد ضدعریان شدگی مایع است. در این تحقیق با مروری بر تحقیقات انجام شده در طول سال های گذشته ، خصوصیات عملکردی و حساسیت رطوبتی مخلو ط های آسفالتی با افزودنی نانو مواد ضد عریان شدگی زایکوترم و زایکوسویل و همچنین قیر طبیعی مورد بررسی قرار گرفته شده است.بررسی ها نشان می دهد که نانو مواد ضد عریان شدگی تاثیرات مثبت و منفی بر روی خواص عملکردی مخلوط های آسفالتی دارد و همچنین تاثیرات قابل توجهی به عنوان ماده ی ضد عریان شدگی دارد. همچنین با توجه به نتایج آزمایش های انجام شده می توان دو ماده را در کنار یکدیگر استفاده نمود.

کلیدواژه ها

نانو مواد ضد عریان شدگی ، خصوصیات عملکردی ، حساسیت رطوبتی ، مخلوط های آسفالتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.