چالش های تاثیر گذار بر اخلاق حرفه ای و اخلاق مهندسی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در عمران ، معماری و شهرسازی با رویکرد ایران اسلامی
- کد COI اختصاصی: CONFCA01_081
- زبان مقاله: انگلیسی
- تعداد مشاهده: 1169
نویسندگان
مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل جزیره کیش
چکیده
از آنجا که اصول اخلاقی و ارزش های انسانی در مذهب، فلسفه، فرهنگ بومی، سنت، خانواده و ملیت ریشه دارد، باید در خانواده، مدرسه، دانشگاه، انجمن های حرفه ای، شرکت ها و تمام سطوح برای آموزش آن اهتمام شود. اصول انجمن های حرفه ای و قوانین نظام قضایی قادر هستند تا حدودی رعایت اخلاق حرفه ای و مهندسی را ضمانت کنند، ولی پایبندی فرد به ارزش های انسانی و مبنای اخلاقی، تعهد عمل به این اصول و قوانین را مستحکم می کند. با تشکیل جلسات، همایش ها و گفتگوها می توان انگیزه اقبال به اخلاق حرفه ای و مهندسی را تقویت کرد. ولیکن در حال حاضر نبود الگوی های اخلاق مهندسی و حرفه ای و آموزش آن در دانشگاه ها باعث ایجاد خلا بین اخلاقیات و حرفه شده است. در صورتی که لازم است یک مهندس متعهد و دانش آموخته همواره در کنار انجام تعهدات مهندسی و حرفه ای خود به اصول اخلاقی, که در او نهادینه شده است پایبند باشد.در حال حاضر چالش های پیش روی اخلاق مهندسی و حرفه ای نبود آموزش های لازم و مشخص نبودن نمودها و رفتارهای ضد اخلاقی, نیود قوانین بازدارند ,وضعیت اقتصادی ناپایدار و رقابت ناسالم است که متاسفانه تاثیر به سزایی در اخلاق حرفه ای و مهندسی داشته و به صورت مستقیم و غیر مستقیم مسایل اخلاقیات جامعه را تحت تاثیر سوء خود قرار داده اند. در این مقاله تلاش شده است تا موارد و چالش های مطرح شده مورد ارزیابی قرار گرفته و نحوه برخورد با آنها و کاهش اثرات سوء آنها بر اخلاق حرفه ای بیان شودکلیدواژه ها
اخلاق, اخلاق حرفه ای, اخلاق مهندسی, تعهدمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.