ارزیابی اثرگذاری رویکرد پدافند غیرعامل در مدیریت استراتژیک پروژه های عمرانی جهت دستیابی به توسعه ی پایدار
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در عمران ، معماری و شهرسازی با رویکرد ایران اسلامی
- کد COI اختصاصی: CONFCA01_079
- زبان مقاله: انگلیسی
- تعداد مشاهده: 784
نویسندگان
گروه کارشناسی ارشد عمران، مهندسی و مدیریت ساخت، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران
گروه کارشناسی ارشد عمران، سازه، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران
گروه کارشناسی ارشد عمران، سازه، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران
چکیده
انسان ها از آغاز آفرینش تاکنون همواره با انواع بحران ها روبه رو بوده و هستند، از این رو آسیب های جانی و مالی بسیاری به آنها وارد شده است. به همین دلیل تمام جوامع به طور پیوسته به دنبال کشف و ابداع راه کارهایی بوده و هستند تا بتوانند آسیب های ناشی از بحران های طبیعی و جنگ را به گونه ای کنترل و به حداقل برسانند. روش پدافند غیرعامل در هر طرح، چه در مرحله طراحی و چه در مرحله بهره برداری نیاز به اطلاعاتی از محل و موقعیت پروژه، نوع فعالیت، محصول پروژه، درجه اهمیت پروژه، شناسایی وتقسیم بندی نوع خطرات، حملات تاثیرگذار بر محصول یا روند تولید و نحوه تاثیر آن مخاطرات دارد تا بر اساس آنها روش مناسب پدافند غیر عامل انتخاب شود. پدافند غیرعامل قبل از شروع پروژه و پیش آمدن بحران در زمان ایده و تصویب طرح باید دیده شود و منتظر نباشیم پس از تهاجم و پیش آمدن حوادث بدنبال راهکار برویم و با توجه به فرصت هایی که جهت تهیه چنینطرح هایی در زمان صلح فراهم می گردد، این قبیل تمهیدات می بایست در متن پروژه ها لحاظ گردند. بکارگیری تمهیدات و ملاحظات پدافند غیرعامل علاوه بر کاهش شدید هزینه ها، کارایی دفاعی پروژه ها در زمان بحران را بسیار افزایش خواهد داد. در واقع با بکارگیری اصول پدافند غیرعامل در مدیریت پروژه های عمرانی می توان اهداف ایجاد این مدل پروژه ها را در زمان بحران به اهداف پایداری در توسعه نزدیک کرد. هدف از این پژوهش بررسی اصول و اقدامات پدافند غیرعامل در پروژهای عمرانی در مقابل بحران های احتمالی و اقدامات کنترلی متقابل می باشد. روش تحقیق مورد استفاده در این مقاله اسنادی – تحلیلی و نحوه ی گردآوری اطلاعات آن به صورت کتابخانه ای می باشد. باکلیدواژه ها
بحران، پروژه های عمرانی، پدافند غیرعامل، مدیریت پروژه، ارزیابیمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.