مطالعه ی نظری اثر اندازه نانولوله های کربنی بر حذف آلوده کننده های شیمیایی آب
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در عمران ، معماری و شهرسازی با رویکرد ایران اسلامی
- کد COI اختصاصی: CONFCA01_072
- زبان مقاله: انگلیسی
- تعداد مشاهده: 592
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آب و سازه هیدرولیکی
استادیار گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
چکیده
مساله ی آلودگی یکی از مهمترین و حادترین مسایل ناشی از تمدن انسانی در جهان امروز به شمار می رود. در دهه جدید، انسان به طور جدی با مشکل پاک سازی منابع طبیعی و محیط زیست از جمله آب و هوا رو به رو می باشد. از جمله منابع آلاینده آب ترکیبات شیمیایی می باشند که از روش های مختلف و در نتیجه فعالیت انسان به صورت طبیعی به داخل آبوارد می شوند.یک گروه از آلاینده های شیمیایی آب، آفت کش ها و علف کش ها می باشند که به صورت گسترده در مصارف کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از راه های پاکسازی آب های آلوده استفاده از نانولوله های کربنی می باشد که با توجه به اینکه نانولوله های کربنی دارای سطح وسیعی می باشند می توانند در برخورد با آلاینده های اثر جذبی بسیاربالایی از خود نشان دهند و ازطرفی دیگر می توان از نانولوله های کربنی به عنوان پاکسازی در محل آلودگی کمک گرفت. در این این مقاله شش آلاینده شیمیایی آب با نام های آترازین، سیمازین، بنزوات، اتیل بنزن، کلرونفتالن، ایلن در مجاورت نانو لوله های کربنی قرار داده شده اند و با استفاده از روش شبیه سازی در نرم افزارهای تخصصی، با تغییراندازه نانو لوله های کربنی اثر جذب از طریق پارامترهای معادل پایداری ترکیب، حجم سیستم، سطح مولکول و معیار سمیت، میزان قطبی بودن مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت مهمترین عامل در تغییر اندازه نانو لوله های کربنی معرفی گردیده است.کلیدواژه ها
نانولوله های کربنی ، معادل پایداری ترکیب ،حجم سیستم، سطح مولکول، میزان قطبی بودنمقالات مرتبط جدید
- نقش گیاهان دارویی در درمان بیماری های قلبی : نگاهی به تجارب ایران و جهان
- نقش زعفران در جوانسازی پوست
- پهنه بندی اقلیمی – کشاورزی مناطق دارای پتانسیل کشت زعفران ، با استفاده از تلفیق روش های SLA و GIS
- ارزیابی اثرات محافظتی عصاره متانولی مازو در کاهش آسیب های اکسیداتیو ناشی از آرسنیک
- بررسی بیماری های زراعی و گلخانه ای در منطقه سیستان و روشهای موثر در کنترل و مبارزه با آنها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.