ارایه روشی برای به سازی لرزه ای بر اساس نتایج بدست آمده از آنالیز منارجنبان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در عمران ، معماری و شهرسازی با رویکرد ایران اسلامی
- کد COI اختصاصی: CONFCA01_063
- زبان مقاله: انگلیسی
- تعداد مشاهده: 682
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی معماری دانشگاه البرز قزوین
چکیده
در حال حاضر در دنیا از روش های متنوعی برای بهسازی لرزه ای استفاده می شود. در این راستا بر اساس پژوهشی برگرفته از آنالیز منارجنبان و قواعد پایه ای فیزیک به روشی منجر شد که بهسازی لرزه ای را در سازه هایی با ارزان ترین و فراوان ترین مصالح (که بهترین و اقتصادی ترین آن مصالح بنایی است) ایجاد کرد. استراتژی کلی بر این مبنا است که امواج به جای آنکه در سازه رخنه کنند، سازه آن را از خود با ترفندهایی اجرایی عبور داده و دوباره به زمین بازمی گرداند. در واقع نیروی تولید شده از امواج را به خود زمین(که منشاء امواج زمین لرزه است) باز می گرداند. به طور مختصر به این روش پارازیت انداختن بر روی امواج زمین لرزه گفته می شود. روند کار در این پروسه به طور کلی بدان گونه است که با دارا بودن یک استراتژی کلی و آنالیز معکوس منارجنبان به نقطه اشتراکی برای ارایه یک سیستم ساختمانی جدید پرداخته شده است. در پایان پس از تجزیه و تحلیل بنای منارجنبان و انجام تست های مورد نظر بر روی ماکت آن و مقایسه آن با ماکت های دیگر این نتیجه گرفته شد که این بنا از این استراتژی برای بهسازی لرزه ای خود بهره برده استکلیدواژه ها
زلزله، منارجنبان، امواج، پارازیت، بهسازی لرزه ایمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.