سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CONFCA01_017
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 565
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله زبان مشترک موسیقی و معماری
چکیده مقاله:
موسیقی و معماری از گرایش های اصیل هنر می باشند، در دنیا موسیقی های بسیاری وجود دارد که هر کدام دارای معنا و مفهومی خاص می باشند، موسیقی به عنوان بخشی از فرهنگ هر منطقه دارای زبان مختص به خود است، این امر در معماری نیز بعنوان یکی از شاخه های هنر تبلور پیدا کرده است. معماری به واسطه ی ژرفای مفاهیم هنری که از آن برخورداراست با دیگر هنرها تشابهات معنایی فراوانی دارد که در هنر موسیقی نمود بیشتری دارد، این دو هنر در ساخت فضا مشارکت می کنند؛ موسیقی فضای معنوی ایجاد می کند و معماری فضای مادی و این یکی از دلایلی است که از واژگان و ساختار واحد برخوردارند.در این پژوهش فرض بر آن است که هنرها و به ویژه موسیقی و معماری دارای اشتراکات زبانی و بیانی می باشند و در جهت تدوین زبان مشترک این دو هنر تنظیم شده است و در پی آن است تا با بهره گیری از روش توصیفی-تحلیلی و انجام مطالعات کتابخانه ای اشتراکات زبانی ما بین موسیقی و معماری را کشف نماید. یافته های پژوهش حاکی از آن است کهموسیقی و معماری دارای زبانی مشترک می باشند که می توان آن را در ساخت یک فضای سازمان دهی شده در کنار یکدیگر قرار داد و به ساخت فضای مطلوب دست یافت.
کلیدواژه ها:
موسیقی، معماری، مشترکات، معنا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/732766/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهرامی, سیروان و زندی, نادر و حجت, علی,1396,زبان مشترک موسیقی و معماری,کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در عمران ، معماری و شهرسازی با رویکرد ایران اسلامی,مشهد,,,https://civilica.com/doc/732766
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396, بهرامی, سیروان؛ نادر زندی و علی حجت)
برای بار دوم به بعد: (1396, بهرامی؛ زندی و حجت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تعامل موسیقی و معماری و نمونه های موردی خانه موسیقی در ایران و جهان
- تلفیق و تعامل بین موسیقی و معماری راهکاری در جهت طراحی معمارانه همسو با موسیقی
- بررسی برخی اشتراکات معماری و موسیقی و تاثیر آن در معماری
- بررسی تاثیر و رابطه موسیقی و معماری در ایران
- اشتراکات معماری و موسیقی، ابزاری مناسب برای خلق آثار معماری و موسیقی از یکدیگر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
- ارزیابی رشد هتروتروفیک گیاهچه (نمو گیاهچه) ارقام گندم در پاسخ به تنش غرقابی
- بهینه سازی فاکتورهای مؤثر در تولید pericyclivine و vindorosine از اندام هوایی گیاه پروانش (Catharanthus roseus) به روش سطح پاسخ (RSM)
- ارزیابی ژنوتیپ های مختلف گندم نان پاییزه از نظر عملکرد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی
- بررسی روابط بین عملکرد دانه، صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در ارقام حساس و متحمل به تنش خشکی گندم نان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.