تایید هویت بر اساس تصاویر کف دست با استفاده از الگوریتم سیفت و طبقه بند FLANN
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس ملی نوآوریهای علوم مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: CEES01_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 676
نویسندگان
گروه کامپیوتر، دانشکده برق و کامپیوتر، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران
گروه برق، دانشکده برق و کامپیوتر، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران
چکیده
افزایش متداوم اهمیت مساله هویت موجب افزایش اهمیت روش های تایید هویت گشته است. علم بیومتریک یکی از روش های تایید و تشخیص هویت است که در آن تلاش میشود با در نظر گرفتن مشخصات رفتاری یا فیزیولوژیکی انسان،هویت وی تعیین شود.در میان روش های مختلف بیومتریک، کف دست یکی از قابل اعتمادترین روش های شناسایی افراد میباشد زیرا ویژگی ها ازناحیه بزرگی استخراج میشود، درافراد مختلف متفاوت است ودرطول زندگی تغییر نمی کند. تکنیکها و روشهای مختلفی برای تایید هویت و استخراج ویژگی از تصاویر مورد بررسی وجود دارد که چالش افزایش دقت و کاهش زمان را در نظر دارند. در این تحقیق الگوریتم سیفت و طبقه بند FLANN3جهت تایید هویت با استفاده از تصاویر کف دست مورد استفاده قرار گرفته اند که هدف بررسی زمان اجرا و سنجش میزان دقت عملکرد روش به کار گرفته شده است. در گام اول با روشHighBoost Sharpeningپیش پردازش بر روی تصاویر ورودی انجام شده، سپس مرحله استخراج ویژگی4 و توصیف نقاط مشخصه با الگوریتم انجام شده و توصیفها در قالب ماتریسی در طبقه بند FLANN ذخیره میشود. در مرحله نهایی نقاط مشخصه عکس مورد تست نیز پس از پیش پردازش استخراج شده وتوصیف میشود،سپس فاصله آن باتوصیف ها ی ذخیره شده تصا ویر شخص ادعایی محاسبه میشود، که اگر این فاصله کمتر از مقدار آستانه معین باشد هویت فرد تایید و در غیر این صورت رد می شود. نتایج تجربی اجرای الگوریتم بر روی پایگاه داده کف دست PolyU نشانگر دقت %93.35 روش پیشنهادی است.کلیدواژه ها
کف دست، تایید هویت، الگوریتم سیفت، طبقه بندیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.