بررسی ترکیبات فنلی در زنجبیل
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
- کد COI اختصاصی: BIOC01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1086
نویسندگان
دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران
دانشکده علوم، دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران
چکیده
نام گیاه شناسی زنجبیل zingiber officinale Rosceo است. گیاهی که به وفور در آسیا یافت می شود. زنجبیل متعلق به خانواده زنجبیلیان می باشد. و به عنوان بخشی از رژیم غذایی در بسیاری از نقاط جهان به کار می رود. زنجبیل همچنین می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی استفاده شود زیرا ترکیبات فنلی متعددی در ریزوم آن وجود دارد. تا کنون، بیش از 50 نوع از آنتی اکسیدان ها از ریزوم زنجبیل جدا شده است. بنابراین، می توان آن را یک منبع قابل توجهی از آنتی اکسیدان های طبیعی قدرتمند دانست که م یتواند در جلوگیری از توسعه تنش های مختلف اکسیداتیو مفید باشد. مهمترین آنها -6 جینجرول است که طعم تند زنجبیل به خاطر آن است و دارای خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی است. متخصصان طب هندی آیورودا از زنجبیل به عنوان یک داروی جهانی نام می برند. در این مطالعه، 60 گرم زنجبیل تازه با 120 میلی لیتر متانول مخلوط شد و سپس به مدت 12 ساعت هم زده شد. سپس مخلوط حاصل صاف شد و عصاره متانولی صاف شده با کاغذ TLC مورد آزمایش قرار گرفت. هدف شناسایی ترکیبات فنلی بود. بنابراین پس از تعیین نسبت حال ها و آماده کردن تانک حال، بالاترین نوارهای مجزا در صفحه پلیت تراشیده و با متانول مرک شسته شد. مجددا مخلوط حاصل صاف و تغلیظ شد و برای شناسایی به دستگاه GC تزریق شد. پس از بررسی طیف ها، بالاترین درصد مربوط به gingerols و shogaol بود .کلیدواژه ها
زنجبیل, ترکیبات فنلی, جینجرول, شوگایولمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.