سال انتشار: 1395
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
کد COI مقاله: BIOC01_007
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله کلون بیان، خالص سازی و تعیین ویژگیهای بیوشیمیایی، بیوفیزیکی آنزیم پروتیین دی سولفید ایزومراز از باکتری باسیلوس سابتیلیس DR8806
چکیده مقاله:
تاخوردگی صحیح پروتیینها یکی از مهمترین عوامل و مشکلات در مسیر ساخت پروتیینهای نوترکیب است. وجود پیوندهای دی سولفیدی یکی از مهمترین عواملی است که منجر به تاخوردگی نامناسب پروتیینها میگردد در حالیکه تشکیل پیوندهای دی سولفیدی صحیح برای فعالیت بیولوژیک بسیاری از پروتیینها ضروری است. پروتیین دی سولفید ایزومراز اولین و مهمترین کاتالیست تاخوردگی پروتیینها است که کاهش، اکسایش و ایزومریزاسیون پیوندهای دی سولفیدی را کاتالیز میکند. در این تحقیق ژن کد کنندهی پروتیین دی سولفید ایزومراز از سویهای از باسیلوس سابتیلیس که از چمشه آبگرم در کرمان جداسازی شده بود، به صورت فیوز شده با گلوتاتیون s ترانسفراز درون وکتور pGEX4t کلون و در باکتری اشریشیاکلای TOP10 بیان شد. خالص سازی با استفاده از ستون کروماتوگرافی GST انجام شد و بعد از جدا شدن تگ فعالیت مخصوص آنزیم u/mg1227 بود. توالی آنزیم دارای یک چارچوب خوانش با 618 جفت باز بود که 206 اسیدآمینه را کد میکند و از لحاظ ساختاری 5% متفاوت تر از تمامی پروتیین های تا به حال گزارش شده است. وزن مولکولی آنزیم خالص شده 26 / 23 کیلو دالتون بود. فعالیت آنزیم در حضور یونهای Co+2 و Mn+2 افزایش یافت در حالیکه فعالیتش در حضور یونهای Ag + و Zn+2 کاهش یافت. Ba+2 و Ca+2 هیچ اثری روی فعالیت آنزیم نداشتند. بعضی از مهارکننده های شناخته شده برای پروتیین دی سولفید ایزومراز آنزیم را مهار میکردند و برخی دیگر اثری بر آن نداشتند. آنزیم در محدودهی وسیعی از 4/5-10( pH ( و دما ) 85 20- درجه سانتیگراد( فعال بود و بهینه pH آن 5/ 5 و دمای بهینه فعالیت 65 درجه بود. تاکنون گزارشی مبنی بر وجود پروتیین دی سولفید ایزومراز با ویژگی پایداری در محدوده ی وسیعی از pH و دما ارایه نشده است در نتیجه این آنزیم میتواند کاربردهای بالقوه فراوانی در صنایع مربوطه داشته باشد.
کلیدواژه ها:
باسيلوس سابتيليس، بيان، پروتيين دي سولفيد ايزومراز، كلونينگ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/731678/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بشارتیان، مهدیه و لگزیان، میلاد و شهرکی، علی،1395،کلون بیان، خالص سازی و تعیین ویژگیهای بیوشیمیایی، بیوفیزیکی آنزیم پروتیین دی سولفید ایزومراز از باکتری باسیلوس سابتیلیس DR8806،اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/731678
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، بشارتیان، مهدیه؛ میلاد لگزیان و علی شهرکی)
برای بار دوم به بعد: (1395، بشارتیان؛ لگزیان و شهرکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موتورهای جستجوی تخصصی در بازیابی اطلاعات حوزه ژنتیک از وب
- The Relationship between HLA-CW6 Allele and Psoriasis in Patients and Controls by SSP in West part of Mazandaran Province
- ارزیابی واکنش گیاه ماش نسبت به محلول پاشی متانول در زمان و سطوح مختلف
- پاسخ مورفولوژیکی دو رگ سوسن رقم نشویل به کمپوست زباله شهری و کود زیستی
- بررسی اثر کمپوست زباله شهری و کود زیستی فسفر بارور2 بر برخی صفات بیوشیمیایی گل سوسن (Lilium sp.)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.