مطالعات اسپکتروسکوپی اثر نانوذره اکسید مس برآنزیم آلکالن فسفاتاز به دست آمده از موکوس روده ی گاو
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
- کد COI اختصاصی: BIOC01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 322
نویسندگان
دانش آموخته، کارشناسی ارشد بیوشیمی دانشگاه شهرکرد
دانشیار، دانشگاه شهرکرد
چکیده
نانو مواد خصوصیات مکانیکی، الکترونیکی، مغناطیسی، گرمایی، کاتالیتیکی و نوری منحصر به فردی در مقایسه با همتایان پرحجم خودنشان می دهند از این روی در سال های اخیر تمایل به ساخت اکسیدهای فلزی کریستالی در اندازه نانو افزایش یافته است. نانو ذره اکسید مس ) CuO ( نقش مهمی در دنیای صنعتی امروز ایفا می کند. این محصول به عنوان کاتالیزور کاربرد وسیعی در صنایع نفت ،گاز ، پتروشیمی و همچنین در صنایع شیمیایی دارد. از این روی اثر این نانو ذره بر فعالیت و صورتبندی آنزیم آلکالن فسفاتاز با استفاده از مطالعات سینتیکی و مطالعات فلورسنس مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از مطالعات سینتیکی صورت گرفته بیان می کند که در حضور این نانو ذره و همچنین با افزایش غلظت آن فعالیت آنزیم افزایش یافته است. بعلاوه نتایج به دست آمده برای مطالعات فلورسنس نیز نشان می دهد که در حضور غلظت های مختلف این نانو ذره، شدت فلورسنس آنزیم کاهش یافته است. از این روی نانوذره CuO به واسطه برهم کنش با آنزیم باعث تغییر در کنفورماسیون آنزیم و به عبارتی تغییر در موقعیت فلورهای ذاتی آنزیم شده )در اینجا تریپتوفان( و بعنوان یک خاموش کننده عمل کرده است. با توجه به داده های حاصل از نمودار استرن- ولمر که با افزایش دما شیب نمودار کاهش یافته، خاموشی صورت گرفته از نوع استاتیک بوده است. بعاوه براساس مقادیر پارامترهای ترمودینامیکی محاسبه شده، برهم کنش غالب بین آنزیم با نانو ذره CuO از نوع برهم کنش هیدروفوبیک بوده است.کلیدواژه ها
آنزیم آلکالن فسفاتاز موکوس روده گاو، نانوذره اکسید مس، مطالعات سینتیکی، مطالعات فلورسنسمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.