ارایه مدلهای عملیاتی جهت تامین قطعات و تولید انبوه خودروهای الکتریکی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی صنعت خودرو ایران
- کد COI اختصاصی: AUTOISAS05_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 664
نویسندگان
شرکت ایران خودرو،معاونت استراتژی و برنامه ریزی
شرکت ایران خودرو،معاونت استراتژی و برنامه ریزی
شرکت ایران خودرو،معاونت استراتژی و برنامه ریزی
شرکت ایران خودرو،معاونت استراتژی و برنامه ریزی
چکیده
با وجود مزایای قابل توجه خودروهای الکتریکی، این خودروها عموما بدلیل قیمت بالا، محدودیت مسافت قابل پیمایش، زمان مورد نیاز جهت شارژ و . . . با استقبال زیاد مشتریان مواجه نشده اند، لذا کشورهای مختلف با هدف گسترش فرهنگ استفاده از خودروهای الکتریکی، مشوق ها و تخفیف های زیادی را برای خریداران خودروهای الکتریکی در نظر گرفته اند. در کنار این اقدامات، شرکتهای خودروساز و تامین کننده، اقدامات و سرمایه گذاری گسترده ای را در جهت تجاری سازی و کاهش قیمت تمام شده خودروهای الکتریکی و نیز رفع ایرادات این نوع از خودروها (در مقایسه با خودروهای با سوخت فسیلی)، در اولویت برنامه های خود قرار داده اند.بدین ترتیب نقش مهم و غیرقابل انکار توسعه خودروهای الکتریکی در صنعت خودرو سازی، باعث شده تا مفهوم زنجیره تامین، چهره ای جدیدتر و متحول تر به خود بگیرد. این تحولات کلیه ارکان مرتبط از جمله: تامین کنندگان، تولیدکنندگان، نمایندگان فروش و خدمات پس از فروش، در کلیه فرآیندهای درون سازمانی و برون سازمانی را شامل می شود.در این مقاله، ابتدا بررسی کوتاهی بر پژوهش های پیشین انجام شده در زمینه تولید خودروهای الکتریکی و تاثیر آن بر زنجیره تامین خودروسازی، خواهیم داشت و سپس با ارایه مدلهای عملیاتی متفاوت در ساخت و تولید خودروهای الکتریکی، به بررسی تاثیر تولید این نوع از خودروها بر فرآیندهای درون سازمانی و بیرون سازمانی مرتبط با زنجیره تامین، خواهیم پرداخت. نهایتا مدلهای عملیاتی ارایه شده را در کلاس بندی اصول مدیریت با هدف دستیابی به درک بهتر از عملیات تولید و مفاهیم لجستیک مربوط به آنها، در زمینه تولید خودروهای الکتریکی، به کار خواهیم گرفت و نتایج این شکل دهی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.کلیدواژه ها
خودروهای الکتریکی، مدیریت زنجیره تامین قطعاتمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر شدت صدای موسیقی بر هیجان رانندگان با استفاده از سنسور GSR در دستگاه شبیه ساز رانندگی : تحلیل ANOVA
- تاثیر ستون دوخت در رفتار لرزه ای قابهای مهاربندی واگرا با استفاده تحلیل غیرخطی دینامیکی تاریخچه زمانی
- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد جزئیات طراحی تیر پیوند در سیستم قاب مهاربندی واگرا
- بهینه سازی ساختمانهای مسکونی متناسب با اقلیم گرم و خشک (نمونه موردی : شهر شیراز)
- تاثیر پنجره در کنترل انرژی و اتلاف انرژی در ساختمانهای مسکونی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.