تجربه استقرار سیستم SAP در فرآیند ردیابی و کنترل تولید محصولات در شرکت ایران خودرو

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی صنعت خودرو ایران
  • کد COI اختصاصی: AUTOISAS05_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4353
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پرویز دین محمدی

کارشناس ارشد علوم کامپیوتر ، دانشکده علوم کامپیوتر و ریاضی ،دانشگاه علوم پایه دامغان

حمیدرضا باریک بین

کارشناس مهندسی صنایع تولید صنعتی

حسن علی پور

کارشناس مهندسی صنایع تولید صنعتی

محمدعلی حسین زاده

کارشناس مهندسی مکانیک و طراحی جامدات ،دانشکده مکانیک ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

چکیده

یکی از عناصر مهم در زنجیره تامین و لجستیک ،سیستم های ردیابی و کنترل تولید محصول می باشد که نقش حیاتی در فرآیند و جریان اطلاعاتی بهنگام هر سازمان صنعتی و تولیدی ایفا می کند. در دنیای امروزی با توجه به پیشرفت سریع فن آوری های اطلاعاتی و مدیریتی و نقش ارزنده آنها در بالا بردن خدمات پشتیبانی و تولیدی ، نیاز است بر حسب وسعت و اهمیت هر سازمان ، نسبت به بروز آوری و استفاده از پیشرفته ترین سیستم ها و نرم افزارهای اتوماسیون صنعتی اقدام گردد. یکی از سیستم های برجسته در دهه اخیر همان سیستم های 1ERP و 2SAP می باشد.در این مطاالعه ، ایران خودرو بعنوان اولین شرکت خودرو ساز در استقرار سیستم های SAP و ارتقاء و چابک سازی فرایند های زنجیره تامین(تولید ،لجستیک و ... )گام برداشته و سعی می شود نمونه عملی از فعالیت آن در سالن های تولید و مقایسه ای نسبت به سیستم های جزیره ای قبلی با سیستم یکپارچه جدید در ماژول برنامه ریزی و کنترل تولید ( 3 PP ) ارایه نمایم.

کلیدواژه ها

سیستم کنترل تولید ، سیستم SAP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.