بیان کپسیدهای ویروسی در باکتری و یا مخمر برای تهیه آنتی بادی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: ICAENR01_130
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 669
نویسندگان
گروه حشره شناسی و بیماری های گیاهی، پردیس ابوریحان دانشگاه تهران، تهران، ایران
گروه حشره شناسی و بیماری های گیاهی، پردیس ابوریحان دانشگاه تهران، تهران، ایران
گروه حشره شناسی و بیماری های گیاهی، پردیس ابوریحان دانشگاه تهران، تهران، ایران
چکیده
روش های سرولوژیکی از متداول ترین روش های ردیابی ویروس های بیمارگر گیاهی به شمار می روند که لازمه ی استفاده از این لازمه ی استفاده از این فنون تهیه آنتی بادی علیه ویروس می باشد. از طرف دیگر برای نیل به این هدف، وجود پیکره های کاملا خالص ویروسی ضروری است. روش سنتی خالص سازی ویروس برخی مشکلات از قبیل غلظت کم ویروس در شیره گیاهی، آلودگی مخلوط ویروس ها، ناپایداری آن در طی مراحل خالص سازی، وجود ترکیبات بازدارنده مثل پلی فنول، تنینس و پلی ساکاریدها، کوچک بودن طیف مکانیسم های انتقال به میزبان های علفی، آلودگی آنتی ژن با پروتیین های میزبان و کاهش ایمنی زایی برخی ویروس ها را به همراه داشته و بازده ضعیفی دارد. بنابراین باید از روش های جایگزین، یعنی تولید پروتیین پوششی نوترکیب به جای ذرات ویروسی،که تهیه آنها نیازمند خلوص بالای ویروسی نیست، استفاده نمود. برای نیل به این هدف در ابتدا بایستی بتوان ژن پروتیین پوششی را جدا کرده و در باکتری یا مخمر بیان نمود. روش اخیر، طی مدت سه روز کامل می گردد، عملکرد بالایی دارد و به عنوان یک منبع جایگزین آنتی ژن، پتانسیل زیادی برای تولید آنتی بادی های خاص در مقابل ویروس های گیاهی دارد.کلیدواژه ها
آنتی بادی، کپسیدهای ویروسیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر مهاجرت روستا-شهری بر توسعه فیزیکی شهر آبادان
- جداسازی وغربالگری باکتری های محرک رشد از ریزوسفر گیاهان و بررسی حلالیت فسفات
- بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذر گیاه رزماری (Salvia rosmarinus)
- بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذرگیاه مغربی صورتی (Oenothera spiciosa)
- هرس تاثیر بررسی زمستانه و هرس تابستانه صفات برخی بر انگور یاقوتی منطقه درسیستان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.