نقش بورس بر تحقق اقتصاد مقاومتی در شرایط تحریم اقتصادی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم مدیریت و حسابداری و فرهنگ اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: VSCONF01_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 571
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد انرژی، دانشگاه فردوسی مشهد
استادیار دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
حقایق بیانگر این مطلب است که از سال های پس از انقلاب اسلامی، ایران همواره از سوی برخی کشورهای دیگر تحریم شده و از سوی آنان تحت فشارهای سیاسی و اقتصادی قرار گرفته است. این تحریم های بر بخش های مختلف کشور اثرگذار است. مهمترین بخش که به طور مستقیم بر زندگی مردم اثر گذار است، اقتصادی می باشد. برای مقاوم شدن در برابر این فشارها، ترمیم نهادهای فرسوده و ناکارآمد، دفاع در مقابل تحریم های اقتصادی و همین طور مصون ماندن از بحران های جهانی و در نهایت دستیابی به رشد و شکوفایی در این شرایط راه حل اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری مطرح گشت. برخی اقتصاد مقاومتی را به معنی آمادگی و مقاومت در برابر توطیه و ها و برنامه های دشمن به مظور ایجاد شوک و بحران در اقتصاد خودی بیان و برای آن شاخص ها ومولفه های مختلفی تعریف کرده ادد. جهاد اقتصادی، مدیریت مصرف، شناسایی حوزه های فشار و تهدیدات، تقویت تولید داخلی، اصلاح الگوی مصرف، بهبود کار و ... از جمله این مولفه ها هستند. القای تفکر اقتصاد مقاومتی یک تدبیر هوشمندانه است تا مدیران ارشد اقتصادی را از غلفت ایجاد شده در بخش اقتصاد برهاند. اقتصاد مقاومتی مکمل جهاد اقتصادی است. این پژوهش سعی دارد تا نقش بورس بر تحقق اقتصاد مقاومتی در شرایط تحریم اقتصادی را توضیح و در انتها راهکارهایی به منظور تحقیق این اقتصاد بیان نماید.کلیدواژه ها
اقتصاد، اقتصاد مقاومتی، بورس، تحریم اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی سطح سواد فناوری اطلاعات هنرآموزان هنرستان های شهرستان مرند
- بررسی سطح سواد فناوری اطلاعات موردنیاز هنرآموزان
- شناسایی عوامل موثر روانشناختی برایجاد رفتارهای اضطرابی
- بررسی اثر گذاری قابلیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر هوش مصنوعی بر عملکرد روابط و پایداری اجتماعی با تاکید بر نقش میانجی پویایی صنعت (مطالعه موردی: شرکت های بازرگانی استان مازندران)
- توانایی زنجیره تامین برای سیستم های تولید انعطاف پذیر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.