دوام و پایداری بتن با استفاده از پوزولان طبیعی دولومیت بومی استان کرمان با استفاده از ماشین بردار پشتیبان ( SVM )

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران
  • کد COI اختصاصی: UMCONF05_072
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 374
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزاد ماشین چی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

رامین طباطبایی میرحسینی

استادیار و عضو هییت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

چکیده

در این تحقیق به بررسی پوزولان دولومیت و تاثیر مستقیم آن روی ترک خوردگی بتن و به تاثیر بهینه ی آن نیز روی مقاومت فشاری پرداخته شده است بدین صورت که با یک درصد بهینه بین رابطه ی ترک خوردگی بتن با استفاده از پوزولان دولومیت و مقاومت فشاری لازم پرداخته شده است و همچنین باید یادآور شد که در بحث مقاومت فشاری نیز بر روی میزان بهینه کردن آب مصرفی نیز تمهیدات لازم انجام شده است. در خصوص واکنش های انبساطی ( واکنش های سیلیسی- قلیایی یا ASR ) ابتدا طرح اختلاط را روی نمونه ی صفر درصد انجام داده و بنابر کم حجم بودن مقاله از طرح اختلاط های درصد های 3 -% 6 -% 9 -% 12 % صرف نظر گردیده و فقط نتایج حاصل را ارایه و سپس به بررسی فرایند ترک خردگی توسط الگوریتم شبکه عصبی ماشین بردار پشتیبان متلب پرداخته شده است و با استفاده از هوش مصنوعی متلب به بررسی آنالیز داده های خود پرداخته و در ادامه بحث مقاومت فشاری کار را بر روی طرح اختلاط نمونه های 0 % انجام گرفته است و به علت کم حجم بودن مقاله از طرح اختلاط دیگر درصد ها ( %5 - %10 - %15 ) صرف نظر شده است و در اخر به بررسی نتایج حاصله پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

پوزولان دولومیت، واکنش های سیلیسی- قلیایی بتن، مقاومت فشاری بتن، شبکه ی عصبی ماشین بردار پشتیبان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.