ثبت خودکار تصاویر رادار روزنه مصنوعی بر روی تصاویر مریی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‎ های هوشمند ایران
  • کد COI اختصاصی: SPIS03_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 447
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سوسن غلامی

دانشکده برق و رباتیک، دانشگاه صنعتی شاهرود ، شاهرود

علیرضا احمدی فرد

دانشکده برق و رباتیک، دانشگاه صنعتی شاهرود ، شاهرود

چکیده

ثبت خودکار تصاویر SAR به اپتیک یک مشکل چالش برانگیز است زیرا که ویژگی های هندسی و رادیومتری دو تصویر با جنس متفاوت، ناسازگار هستند. روش های مبتنی بر تطابق ویژگی های هندسی عملکرد خوبی ارایه می کنند، ولی توانایی آنها به استخراج ویژگی های تغییر ناپذیر با تبدیل های هندسی و روش تطابق بکار گرفته شده بستگی دارد. در این مقاله، رو شی جدید برای تطابق تصاویر SAR بر تصویر اپتیکی ارایه می شود این روش بر پایه استخراج خطوط تصویر به کمک تبدیل رادون می با شد. بر ا ساس خطوط ا استخراج شده سلول های ورونوی در هریک از دو تصویر تشکیل می گردد. برای تطبیق دو تصویر سلول های ورنوی متناظر جستجو می گردد برای این منظور از فاصله ها سدورف ا ستفاده شده ا ست. نتایج این تحقیق نشان می دهد که روش پیشنهادی عملیات تطابق دو تصویر را بهبود می باشد. در مقایسه با الگوریتم های پیشین، روش ارایه شده نقاط دقیق و مقاوم تری را استخراج می کند این موجب دقت بالاتر در ثبت تصاویر می گردد

کلیدواژه ها

ثبت خودکار تصاویر، تبدیل رادون، نقاط تلاقی، دیاگرام ورونوی، تطابق جفت کردن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.