سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NFRANR01_542
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 106
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله اهمیت و جایگاه رسانه ها بر حفاظت و پایداری عرصه های منابع طبیعی کشور
چکیده مقاله:
استفاده از اطلاعات دانش فنی، یکی از مهم ترین عوامل دستیابی به توسعه منابع طبیعی است از طرفی انتخاب ابزار مناسب انتقال سریع دانش و اطلاعات به مردم شهری و روستایی و به کارگیری درست آن ها، از اهمیت و نقش قابل توجهی در موفقیت برنامه ها و سیاست ها و تحقق اهداف حفاظتی عرصه های منابع طبیعی دارد به بیانی دیگر، می توانند زمینه ای مناسب برای اجرا و تکمیل طرح های حفاظتی منابع طبیعی فراهم کنند. به هر حال، تعامل بین رسانه و اقشار مردم، فرصت هایی را برای کسب آگاهی های عمیق در خصوص الگوهای استفاده از عرصه های منابع طبیعی فراهم می کند، که این امر به نحوی غیر قابل اجتناب است لذا بررسی و تحلیل جایگاه رسانه ها در نوع و میزان استفاده مردم چه شهری و چه روستایی، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. ارتباطات موثر در توسعه عرصه های منابع طبیعی و در حقیقت توسعه منابع انسانی موجب افزایش انگیزه ، اطلاعات، احساس مسیولیت مشارکت و آموزش نوآوری ها می شود. نوع ابزار و رسانه های سمعی و بصری مورد استفاده در اثر بخشی ارتباط ها و در نهایت حفاظت و توسعه عرصه های منابع طبیعی بسیار مهم می باشند نقش سازنده وسایل ارتباط جمعی و فردی و تاثیر آن در بیداری و جهت دهی افکارعمومی مردم، امروزه جای تردید ندارد و روز به روز ا زاهمیت خاصی برخوردار می شود. مقاله حاضر نیز با توجه به نتایج تحقیقات محققین مختلف و به صورت اسنادی، جایگاه و اهمیت رسانه ها را در حفاظت و توسعه عرصه های منابع طبیعی مورد بررسی قرار می دهد و همچنین بر تاثیرگذاری این رسانه ها بر افکار مردم در استفاده از منابع مذکور می پردازد. بنابراین، این وسایل ارتباطی می توانند در پیشگیری و جلوگیری بسیار از ناهنجاری و برخوردها و رفتارهای ناصحیح که در عرصه های منابع طبیعی و محیط زیست به وجود می آید، به طور صحیحی تاثیرگذار بوده و افکار عمومی را در برخورد منطقی با طبیعت از واگرایی به سمت همگرایی هدایت کند.
کلیدواژه ها:
رسانه، منابع طبیعی، حفاظت، پایداری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728775/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امامی، نفیسه و چرمچیان لنگرودی، مهدی و عابدی سروستانی، احمد و شهرکی، محمدرضا،1394،اهمیت و جایگاه رسانه ها بر حفاظت و پایداری عرصه های منابع طبیعی کشور،اولین همایش ملی یافته های نوین در پژوهشهای کشاورزی و منابع طبیعی،میانه،،،https://civilica.com/doc/728775
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، امامی، نفیسه؛ مهدی چرمچیان لنگرودی و احمد عابدی سروستانی و محمدرضا شهرکی)
برای بار دوم به بعد: (1394، امامی؛ چرمچیان لنگرودی و عابدی سروستانی و شهرکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.