سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NFRANR01_187
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 80
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر اسید سولفوریک، نیترات پتاسیم و اتانول بر شکست خواب بذر گچدوست چلچراغی
چکیده مقاله:
گچدوست چلچراغی Gypsophila Pilosa Hudson گیاهی یکساله، از تیره میخکیان Caryophylaceae می باشد بذر گچدوست چلچراغی دارای خواب می باشد که سبب جوانه زنی غیر یکنواخت و ظهور آن تا چندین سال می گردد و کنترل آن را با مشکل مواجه می کند. بنابراین پیدا کردن راهی برای شکست خواب بذر این علف هرز، جهت مدیریت و کنترل آن در محصولات زراعی ضروری می باشد از این رو این آزمایش با هدف بررسی اثر غلظت های مختلف اسید جیبرلیک 0، 250، 500، 750، 1000 و 1250 ppm ، نیترات پتاسیم 0، 0/01، 0/5، 2، 5، 10 میلی مولار و زمان های مختلف قرارگیری در اتانول 0، 2، 5، 10، 20 دقیقه تحت شرایط تناوب نوری روی شکست خواب بذر چلچراغی به صورت طرح کاملا تصادفی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سال 1394 انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد که هرچند هیچکدام از تیمارهای شکست خواب غلظت های مختلف اسید جیبرلیک، یترات، پتاسیم و زمان های مختلف قرارگیری بذر در اتانول اثر معنی درای در شکست خواب بذر علف هرز گچدوست چلچراغی نسبت به شاهد موجب نشدند، اما با این وجود، حداکثر جوانه زنی در غلظت های 1000 و 1250 ppm اسید جیبرلیک و غلظت 10 میلی مولار نیترات پتاسیم صورت گرفت. در حالیکه، زمان های بیشتر شستشوی بذر در اتانول اثر بازدارنده بر شکست خواب بذر علف هرز گچ دوست چلچراغی داشت.
کلیدواژه ها:
جوانه زنی، مدیریت علف هرز، خواب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728483/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زال نژاد، فاطمه و زعفریان، فایزه و منصوری، ایران دخت و رضوانی، محمد،1394،تاثیر اسید سولفوریک، نیترات پتاسیم و اتانول بر شکست خواب بذر گچدوست چلچراغی،اولین همایش ملی یافته های نوین در پژوهشهای کشاورزی و منابع طبیعی،میانه،،،https://civilica.com/doc/728483
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، زال نژاد، فاطمه؛ فایزه زعفریان و ایران دخت منصوری و محمد رضوانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، زال نژاد؛ زعفریان و منصوری و رضوانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.