سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NFRANR01_002
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 151
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل موثر بر وضعیت مکانیزاسیون اراضی کشاورزی ایران (مطالعه موردی استان اردبیل)
چکیده مقاله:
از سالیان بسیار دور، بشر همواره به طرق مختلف سعی در تامین غذای خود و دام هایش را داشته است و در طی اعصار گوناگون از شیوه های مختلفی استفاده کرده است. که همواره صعودی به سمت افزایش عملکرد محصول را داشته است. زمین، آب و بذر را سه عامل تولید می دانستیم ولی با پیدایش ماشین و بخصوص تکامل و تنوع آن، امروزه ماشین آلات به صورت رکن اصلی تولید درآمده است. امروزه کشاورزی با گرانی کارگر، سطح زیر کشت، کمبود آب، کشاورزی فشرده و نیاز به تولید زیاد جز با ماشین و مکانیزه کردن امکان پذیر نیست. کشاورزی ایران طی سال های اخیر برای بقاء تولیدات خود بیش از پیش به ماشین آلات وابسته شده است. پایین بودن هزیینه استفاده از ماشین در مقابل استفاده از نیروی کار، کیفیت مطلوب تر عملیات و محصولات حاصل از آن و مدیریت سهل تر ماشین آلات، مکانیزاسیون را جزیی جدا ناپذیر از کشاورزی نموده است. در این تحقیق عوامل موثر در وضعیت بهینه مکانیزاسیون و مدیریت آن در منطقه مورد بررسی و شناسایی قرار گرفت. بین متغیرهای میزان تحصیلات زارعین، تعداد افراد خانوار، نوع و میزان مالکیت ماشین آلات، سطح زیر کشت، عملکرد محصولات، دفعات شرکت در کلاس های ترویجی، ارتباط اجتماعی، رضامندی مهارت فنی و استفاده مطلوب از ماشین آلات در دسترس و درجه مکانیزاسیون واحد زراعی رابطه مثبت و معنی داری وجود داشت. بین متغیرهای سن و میزان کمک اعضای خانواده با درج مکانیزاسین واحد زراعی رابطه معکوس و معنی داری برقرار بود.
کلیدواژه ها:
توسعه کشاورزی، فناوری، مکانیزاسیون کشاورزی، اقتصاد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728302/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سربازنیری، ام البنین،1394،عوامل موثر بر وضعیت مکانیزاسیون اراضی کشاورزی ایران (مطالعه موردی استان اردبیل)،اولین همایش ملی یافته های نوین در پژوهشهای کشاورزی و منابع طبیعی،میانه،،،https://civilica.com/doc/728302
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، سربازنیری، ام البنین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، سربازنیری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه روش های شبکه عصبی مصنوعی آرتمپ فازی و پرسپترون چند لایه در تهیه لایه کاربری اراضی در منطقه بیابانی مهران با استفاده از RS , GIS
- مطالعه تاثیر خصوصیات فیزیکی - شیمیایی خاک در شاخص فرسایش پذیری بادی خاک و ارائه مدل جهت پیشگویی آن در دشت یزد-اردکان
- کاربرد زمین آمار (ژئوااستاتیستیک)به روش کریجینگ در تخمین درصد سنگفرش بیابانی و سرعت آستانه فرسایش بادی
- تحلیل و بررسی جریان انرژی در تولید زیتون مطالعه موردی شهرستان طارم
- پهنه بندی مقادیر سرعت آستانه فرسایش بادی با استفاده از زمین آمار ( مطالعه موردی : محدوده شهر یزد )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده ازمکمل یُد در جیره دام های نشخوارکننده برای تولید شیر غنی شده با یُد: مقاله مروری
- تأثیر خاکپوش های زیستی در کنترل علف های هرز بوم نظام های کشاورزی پایدار
- نقش ویتامین B12 در متابولیسم و سلامت انسان و دام و افزایش غلظت آن در محصولات دامی با استفاده از مکمل های کبالت جیره: مقاله مروری
- تاثیر تغذیه با سطوح مازاد مکمل آلی سلنیوم بر غلظت برخی از مواد معدنی خون بره های نر کرمانی
- ارزیابی تولید محصولات دست ورزی شده ژنتیکی بر امنیت غذایی و آسیبهای بوم نظام های کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.