سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: MPPE01_324
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 222
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری اجمالی بر گمرک الکترونیکی
چکیده مقاله:
اجرا ی گمرک الکترونیکی منافع فراوانی دارد که به سختی می توان آنها را نادیده گرفت. در عین حال اجرای این سیستم واتکای کامل به سیستمی خودکار که از طریق آن تمامی عملیات گمرکی به صورت الکترونیکی انجام می گیرد. ریسک هایی رانیز به دنبال خواهد داشت. شاید بتوان مهمترین این ریسک ها را در حوزه مشکلات زیرساختی و امنیتی دسته بندی کرد.گمرک الکترونیکی نیازمند وجو د بسترهای مخابراتی قابل اطمینانی مانند اینترنت پرسرعت است. در صورت عدم دسترسی بهخطوط پرسرعت اینترنت و یا بروز هر نوع مشکل فنی در زیر ساخت های مخابراتی مرتبط با سیستم گمر ک الکترونیکی،ارتباط کاربران با سیستم دچار اختلال می شود و اهداف گمرک الکترونیکی آنچنان که مورد انتظار است محقق نمی شود.بنابراین ضرورت دارد که پیش از اجرای سیستم، از برخورداری شبکه گمرک کشور ازحداقل زیرساخت های مخابراتی موردنیاز به منظور ارایه و استفاده از خدمات الکترونیکی اطمینان حاص ل کرد. مسیله مهم دیگر اهمیت حفظ امنیت سیستمگمرک الکترونیکی است. سیستم یادشده اطلاعات مهمی را دربردارد که حفظ صحت آنها برای تکمیل عملیات گمرکیضروری است. سیستم گمرک الکترونیکی نیز مانند سایر سیستم های کاربردی کسب و کار الکترونیکی همواره در معرضحمله هکرها و سارقان اینترنتی بوده و اطمینان از امن بودن چنین سیستمی با توجه به مقیاس وسیع طرح و اهمیتاطلاعات مورد تبادل،یک ضرورت است. امن نبودن سیستم گمرک الکترونیکی تهدیدی بزرگ برای گمرک کشور و شبکهتجارت کشور به شمار می آید و تبعات جبران نشدنی را به دنبال خواهد داشت. البته در این خصوص راهکارها و راه حل هایمطمینی وجود دارد که با استفاده از آنها می توان نسبت به امنیت سیستم اطمینان حاصل کرد.
کلیدواژه ها:
گمرک الکترونیکی، فناوری اطلاعات، گمرک سنتی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728146/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجاری، رضا و نورسینا، مهدی،1396،مروری اجمالی بر گمرک الکترونیکی،اولین کنفرانس بین المللی الگوهای مدیریت در عصر پیشرفت،تهران،،،https://civilica.com/doc/728146
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، نجاری، رضا؛ مهدی نورسینا)
برای بار دوم به بعد: (1396، نجاری؛ نورسینا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- گمرک سنتی و گمرک الکترونیکی، مزایا و معایب
- نقش گمرک الکترونیک در توسعه ی صادرات و تسهیل تجارت
- نقش گمرک الکترونیک در کاهش بروکراسی اداری و ارتقای سلامت اداری(مطالعه موردی: اداره کل گمرک تهران)
- بررسی پنجره واحد تجارت فرامرزی ورابطه آن بارونق اقتصادی ایران
- ضرورت بکارگیری گمرک الکترونیک با تاکید بر نقش پنجره واحد تجارت ( Single Window)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.