سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: MPPE01_243
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 158
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه مولفه های کیفیت خدمات درمانی بر رضایت مشتریان در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان زاهدان بر اساس مدل سروکوال
چکیده مقاله:
بسیاری از سازمانها به خصوص سازمان های خدماتی متناسب با آرمان و ماموریت شان رویکرد ویژه ای به مبحث کیفیت و مدیریتآن نموده اند. این تحقیق با هدف بررسی رابطه مولفه های کیفیت خدمات درمانی بر رضایت مشتریان در بیمارستان علی ابنابیطالب (ع) شهرستان زاهدان بر اساس مدل سروکوال انجام گرفت. روش بررسی و انجام تحقیق توصیفی-پیمایشی و همچنین ازنوع همبستگی بوده است. جامعه آماری این پژوهش شامل مشتریان بیمارستان در سال 94 (1000 نفر) با حجم نمونه برابر با 278نفر می باشد. روش تعیین حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان و ابزار پژوهش پرسشنامه مقیاس سروکوال (32 سوالی پنج گزینه-ای) می باشد. روایی این پژوهش از نوع محتوایی و پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 91 % برای کل پرسشنامهبرآورد گردید. جهت تحلیل آماری، داده ها از شاخص های آماری مرکزی و پراکندگی مانند درصد فراوانی، نمودار و جدول می باشد و همچنین برای آزمون فرضیات تحقیق از آزمون های کولموگروف-اسمرینوف و ویلکاکسون با استفاده از نرم افزار spss نسخه 20،تجزیه و تحلیل آماری بر روی داده ها انجام پذیرفت. نتایج و یافته های این تحقیق نیز حاکی از عدم تحقق انتظارات بیماران بررضایت مشتریان در هفت بعد عوامل ملموس، قابلیت اطمینان، پاسخگویی، اعتماد، فرآیند ارایه خدمات، مسیولیت پذیری اجتماعیو سازمان خدماتی از کیفیت خدمات این بیمارستان بوده و بین انتظارات و ادراکات مشتریان شکاف وجود دارد و لیکن در بعدهمدلی دارای شکاف مثبت بین انتظارات و ادراکات بیماران بوده و نشان از تحقق انتظارات بیماران بر رضایت مشتریان دارد.
کلیدواژه ها:
کیفیت خدمات، ادراکات مشتریان، انتظارات مشتریان، مدل سروکوال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728066/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لک زایی، جعفر و لک زایی، زینب و کشته گر، عبدالعلی و حدادی، ابراهیم،1396،رابطه مولفه های کیفیت خدمات درمانی بر رضایت مشتریان در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان زاهدان بر اساس مدل سروکوال،اولین کنفرانس بین المللی الگوهای مدیریت در عصر پیشرفت،تهران،،،https://civilica.com/doc/728066
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، لک زایی، جعفر؛ زینب لک زایی و عبدالعلی کشته گر و ابراهیم حدادی)
برای بار دوم به بعد: (1396، لک زایی؛ لک زایی و کشته گر و حدادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش عوامل پیش برنده زیرساختی تجارت الکترونیک درصنعت بانکداری
- رابطه بین اندیشه خلاق، سبک تفکر مدیران و پذیرش تغییر در کارکنان سازمان
- مطالعه تاثیر فرهنگ سازمانی بر وفاداری(بر اساس الگوی فرهنگی دنسیون)
- تجزیه و تحلیل پارک های علم و فناوری ایران بر اساس رویکرد شبکه ارزش- مطالعه موردی: پارک علم و فناوری یزد
- بررسی مفاهیم دفاع سایبری و سازمان دفاع سایبری در کشورها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.