بررسی تاثیر سازوکارهای حاکمیت شرکتی بر هموارسازی سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین همایش ملی مباحث نوین در حسابداری،مدیریت و کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: MINOOSEMINAR03_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 475
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه حسابداری، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی شرق گلستان، گنبد، ایران
عضو هیت علمی گروه حسابداری، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی شرق گلستان، گنبد، ایران
چکیده
هدف این پژوهش، بررسی تاثیر ساز و کارهای حاکمیت شرکتی بر هموار سازی سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. نوع پژوهش بر حسب هدف، کاربردی می باشد . برای گردآوری اطلاعات مورد نیازدر بخش پیشینه تحقیق و همچنین مبانی نظری، از روش کتابخانه ای استفاده شده است. در این پژوهش سازوکارهای حاکمیت شرکتی شامل درصد اعضای غیر موظف هیات مدیره و درصد سهامداران نهادی می باشند که جزء متغیر های مستقل به شمار می آیند و از طریق تجزیه وتحلیل صورت های مالی شرکت ها به دست می آیند و هموارسازی سود که به عنوان متغیر وابسته در این تحقیق به حساب می آید، از طریق مدل تعدیل شده جونز اندازه گیری شده است. در این پژوهش، تعداد 112 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در دوره زمانی 1391 الی 1395 بررسی شده است. جهت آزمون فرضیه ها، از مدل رگرسیونی و نرم افزار اقتصاد سنجی ایویوز استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که درصد سهامداران نهادی هم تاثیر معناداری بر هموار سازی سود دارد ولی درصد اعضای غیر موظف هیات مدیره بر هموارسازی سود تاثیر معناداری ندارد.کلیدواژه ها
حاکمیت شرکتی، درصد مدیران غیرموظف، سرمایه گذاران نهادی، هموارسازی سودمقالات مرتبط جدید
- ضمانت اجرای تعهد به پرداخت ثمن در نظام حقوقی ایران و قانون فروش کالا درانگلستان
- بررسی مبانی حرمت شرب خمر و مسکرات از منظر فقه امامیه ( با تاکید بر ادله اجتهادی)
- تحلیل احکام در موارد پرداخت خمس با در نظر گرفتن میزان نرخ تورم از منظر فقه وحقوق اسلامی
- بررسی رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه با مربوط بودن اطلاعات و جریان های نقد آزاد(شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- بررسی تاثیر مجازات اعدام بر بازدارندگی از جرم قتل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.