بهبود زمان پاسخ متعادل کننده بارمرکزی در رایانش ابری با استفاده از پیش پردازش درخواست ها

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (IKT 2017)
  • کد COI اختصاصی: ICIKT09_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 480
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بنفشه بهشتی مآل

دانشکده مهندسی کامپیوتر موسسه غیرانتفاعی صفاهان اصفهان ایران

محمد رضا خیام باشی

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان اصفهان ایران

چکیده

ابرها بسترهای پیکربندی شدهای از زیر ساخت هستند که توسط نرمافزارهایی به عنوان سرویس، منابع محاسباتی عظیمی را در بستر اینترنت به وجود آورده است و بهترین منبع را بر اساس هزینه پرداختی نسبت به استفاده و رضایت مشتریان در اختیار آنها قرار میدهند. بزرگترین چالش برای مراکز داده ابر، رسیدگی و سرویس صحیح و موثر به میلیونها درخواستی است که بطور مداوم از کاربران نهایی میرسند. بدین جهت در محاسبات ابری نیاز به تعادل بار، برای توزیع مساوی بارکاری بین همه ماشین های مجازی میباشد. تعادل بار برای رسیدن به بیشترین سطح رضایت کاربر و افزایش نرخ استفاده از منابع با تضمین تخصیص کارا و عادلانه هر منبع محاسباتی کمک میکند. همچنین متوازنسازی بار دادهها و درخواستها به افزایش تواناییهای سیستم ابر کمک کرده و این توانایی باعث تشکیل یک ابر قدرتمند و قابل اتکا میشود. با توجه به اهمیت این موضوع در این پژوهش به منظور کاهش زمان توزیع بار کاری و افزایش تعادل بار در تکنیک متعادلکننده بار مرکزی با استفاده از پیش پردازش درخواست ها، میزان حجم محاسباتی درخواست های ورودی محاسبه میشود. در این تکنیک، ماشین های مجازی با توان محاسباتی متفاوت تولید میشوند. توان محاسباتی ماشینهای مجازی نسبت به درخواست های ورودی محاسبه شده و تخصیص بار به آنها نسبت به ظرفیت افزوده شده انجام میگیرد. در واقع ماشینهای مجازی دارای ویژگی مقیاسپذیری میشوند و ظرفیتشان را تا چند برابر توان محاسباتی خود، افزایش می دهند. متعادل کننده بار تعمیم یافته، قادر خواهد بود تا حدی قدرت پردازشی را به صورت مجازی تعمیم دهد و این امر باعث بهبود زمان پاسخ و افزایش تعادل بار خواهد شد.

کلیدواژه ها

محاسبات ابری، متعادل کننده بار مرکزی، پیش پردازش درخواست ها، زمان پاسخ

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.