بررسی اثربخشی آموزش به رانندگان حمل و نقل عمومی درون شهری بر کاهش تصادفات و تخلفات (مطالعه موردی: شهر گلستان)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCECONF01_206
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 740
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشکده فنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد صفادشت، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
گسترش فوق العاده تخلفات و تصادفات رانندگی و تبعات زیان بار ناشی از آن باعث شده است که این موضوع به عنوان یکی از مهمترینمسایل اجتماعی کشور مورد توجه قرار گیرد. از طرفی انواع خودرو به دلیل نقشی که در تسهیل ارتباط میان انسان ها دارند، جزیی جدانشدنی و ضروری در زندگی بشر بوده و تصور زندگی بدون آن نیز دشوار است. هدف اصلی این پژوهش تبیین تاثیر آموزش های جاری بخش حمل و نقل عمومی درون شهری بر کاهش تصادفات و تلفات است. رانندگان حمل و نقل عمومی به این دلیل که بیشتر وقت خود را در خیابان ها و معابر هستند بیشتر در معرض تخلف و تصادف قرار می گیرند. با توجه به اینکه، شهر گلستان، ارتباط دهنده چند شهر به یکدیگر می باشد و سالانه میلیونها مسافر از این شهر عبور و مرور می کنند، از اینرو مطالعه و پژوهش و برنامه ریزی برای برشماری عوامل موثر بر تصادفات درون شهری و کاهش حوادث ترافیکی، ضروری و با اهمیت به نظر می رسد. پژوهش حاضر با همکاری 42 نفر از رانندگان حمل و نقل عمومی درون شهری که آموزش های ارایه شده از طرف سازمان ها و پلیس راهور را گذرانیده اند به عنوان نمونه آماری، به روش میدانی و از طریق پرسشنامه خودساخته، پیش و پس از آموزش به جمع آوری اطلاعات پرداخته شد. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که نمرات اثربخشی پاسخ دهندگان از دوره آموزشی بالا بوده و گذراندن این دوره باعث بهبود رفتار رانندگی آنها شده و این به نوبه خود بر کاهش حوادث رانندگی و نیز کاهش میزان تخلفات و تصادفات رانندگی اثربخش و اثرگذار است.کلیدواژه ها
حمل و نقل عمومی، آموزش، تخلفات، تصادفات، شهر گلستانمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.