طراحی و تدوین الزامات کاهش آسیب پذیری در سایت های پتروشیمی در مقابله با تهدیدات آتش سوزی و انفجار
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCECONF01_070
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 663
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پدافند غیر عامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر
استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران-لویزان، دانشگاه صنعتی مالک اشتر
کارشناس مهندسی عمران دانشگاه شمال آمل
چکیده
با توجه به ماهیت راهبردی صنعت انرژی، موضوع تامین امنیت در حوزه نفت و پتروشیمی، همواره به عنوان یکی از اولویت های اساسی این صنعت، محسوب می گردد. گزارش های سازمان های اطلاعاتی در برخی کشورها، نمایان می سازد که صنعت نفت و پتروشیمی از یک سو بعنوان یک هدف برای حملات نظامی و تهاجم، شناخته شده است و از سوی دیگر خواص فیزیکی و شیمیایی موادی که در صنعت نفت و پتروشیمی بکار گرفته می شوند و یا ذخیره می گردند، بطور ذاتی دارای پتانسیل ایجاد خطر و آسیب برای جمعیت و محیط زیست می باشد. هدف از تدوین تحقیق، تحلیل آسیب پذیری و تامین امنیت و ارایه نقاط قوت و ضعف در مجتمع های پتروشیمی در برابر تهدیدات احتمالی و کاهش خطراتی همچون آتش سوزی و انفجار می باشد.در این تحقیق از روش توصیفی و تحلیلی استفاده شده و پس از گردآوری اطلاعات از منابع موجود، سایت ها و سایر مراجع و مآخذ، بااستفاده از ابزار پرسشنامه به مطالعه و تحلیل دارایی ها و تهدیدات محتمل بر آنها پرداخته می شود. سپس برای سنجش شاخص های مورد بررسی از روش پیمایش بصورت تکمیل پرسشنامه از جامعه آماری مورد نظر استفاده می شود و جهت انجام تحلیل ها از نرم افزار Excell و SPSS استفاده شده است.این روند در قالب دو پرسشنامه و بر اساس شاخصهای مختلف تحلیل و در نهایت شاخصهای برگزیدهخبرگان استخراج گردیده و الزامات کاهش آسیب پذیری و نقاط قوت وضعف آنها تهیه و تدوین گردیده است.کلیدواژه ها
آسیب پذیری، سایت های پتروشیمی، تهدیدات، آتش سوزی و انفجارمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.