سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICCECONF01_067
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 175
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهبرد مقابله با حملات تروریسمی متعارف و غیرمتعارف (CBRNE) در ایستگاه های مترو
چکیده مقاله:
با افزایش روزافزون جمعیت شهرها و افزایش تقاضا برای استفاده از سیستم های حمل و نقل درون شهری، توجه ویژه به قطارهای شهری و ایستگاه های مترو که در شرایط عادی به عنوان یکی از ارکان سیستم حمل و نقل و ترافیک شهری و در شرایط بحران به عنوان فضای امن پناهگاهی کاربری داشته باشد به عنوان یکی از زیرساخت های توسعه یافتگی و افزایش ایمنی شهرها محسوب می گردد؛ از طرفی در اثر بروز تهدیدات انسان ساز مانند تهدیدات نظامی، تهدیدات امنیتی و تهدیدات اتفاقی و عدم برنامه ریزی برای کنترل و پیشگیری خسارات محتمل، آسیب های مادی و جانی فراوان و هزینه سنگین و غیر قابل جبرانی به کشور تحمیل می گردد. سهولت دستیابی به عوامل شیمیایی و بیولوژیک و سادگی طراحی سیستم های پخش این عوامل ،گروه های تروریستی را ترغیب به استفاده از آنها می نماید. با توجه به محصور بودن فضای سیستم های مترو و مساعد بودن شرایط برای ماندگاری این عوامل و افزایش تلفات انسانی در اثر بالا بودن تراکم جمعیت، اهمیت بررسی این موضوع بیش از پیش مشخص می شود. در این مقالهراهکارهایی در خصوص پیشگیری و مقابله با چنین رویدادهایی در سیستم مترو ارایه خواهد شد. در این رابطه بر اساس یک برنامه واکنش سریع جهت اقدامات پیشگیرانه پیشنهاد می گردد. همینطور با انجام شبیه سازی کامپیوتری پخش عوامل شیمیایی و بیولوژیک در چنین سیستمی، مناطق حساس به چنین حملاتی مشخص خواهند شد تا ضمن پیش بینی های لازم اقدامات مقابله به نحو مناسب صورت پذیرد.
کلیدواژه ها:
مترو، زیر ساخت های حیاتی، تروریسم متعارف و غیرمتعارف ، عوامل ش.م.ه، مدیریت بحران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/726993/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهردار، شهاب الدین و امیری، رضا و رسولی مقدم، قاسم،1396،راهبرد مقابله با حملات تروریسمی متعارف و غیرمتعارف (CBRNE) در ایستگاه های مترو،اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های نوین در مهندسی عمران،آمل،،،https://civilica.com/doc/726993
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شهردار، شهاب الدین؛ رضا امیری و قاسم رسولی مقدم)
برای بار دوم به بعد: (1396، شهردار؛ امیری و رسولی مقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثر افزودن ضایعات زغال سنگ و الیاف کنف بر روی مقاومت خاک رس
- مسلح کردن آسفالت با استفاده از ژیوکامپوزیت و اثرات آن در عدد سازه ای وضخامت اسفالت
- استراتژی های مناسب به منظور سازماندهی تیم های عملیاتی مقابله با حوادث CBRNE
- تاثیر آب شور بر حدود اتربرگ و CBR خاک با درصد های ریز دانه متفاوت
- مطالعه تأثیر CBR خاک بستر بر بهره وری ژئوسنتتیک های مورد استفاده در روسازی های انعطاف پذیر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.