مدیریت کاهش تولید پسماندها در بخش ساختمانی پروژه های عمرانی شهر تهران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCECONF01_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 768
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، واحد تهران مرکز، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران
استادیار گروه عمران ،واحد تهران مرکز، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
استادیار گروه عمران ،واحد تهران مرکز، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
مواد و مصالح بازیافتی گستره وسیعی از زباله های شهری و صنعتی و یا مصالح حاصل از تخریب ساختمان های فرسوده را شامل می شوند. با توجه به اینکه نرخ بازیافت زباله در شهر تهران کاهش نیافته است و اکثریت کارهای انجام شده به ارایه راهکارها و مصالح نوین در جهت بازیافت به طور خاص در شهر تهران نپرداخته اند. در این تحقیق به صورت جامع به نقش مدیریت صحیح نخاله های ساختمانی و کاهش هزینه، زمان، انرژی در بخش بازیافت پرداخته شده است. در گام اول تحقیق به بررسی دلایل ایجاد نخاله های ساختمانی و تاثیر مدیریت پسماندها پرداخته شده در ادامه معیارهای شناسایی شده در مدیریت پسماندها و انتخاب روش مناسب برای کاهش حجم ضایعات بیان شد و در انتها به مقایسه روش های دفع نخاله های ساختمانی و رتبه بندی آنها پرداخته شد. خلاصه نتایج حاکی ازاین است که تمامی سوال های پرسش نامه میانگین بالای سه را کسب نمودند و همگی جز عوامل موثر مدیریت در تولید ضایعات ساختمانی شناسایی شده اند و همگی میانگینی بالاتر از میزان 3.5 را کسب نموده اند.از میان معیارهای اصلی معیار هزینه بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است بنابراین رتبه اول را به خود اختصاص داده است. معیارهای زمان (سرعت) رتبه اول و توجه به مفاهیم توسعه پایدار و محیط زیست نیز رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص داده است. گزینه ی بازیافت با روش بازمصرف بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است بنابراین رتبه اول را کسب کرده است. گزینه های بازیافت به روش تفکیک در مبدا و بازیافت به روش های سیاست های بازگرداننده نیز رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص داده است.کلیدواژه ها
نخاله های ساختمانی، بازیافت، بازمصرف، مطالعه موردی، مدیریت پسماندمقالات مرتبط جدید
- مطالعه عددی تاثیر شکل شکاف با هندسه جدید در میراگرهای شکافدار بر عملکرد لرزه ای اتصالات تیر به ستون
- انتخاب مکان بهینه احداث لندفیل شهری با لحاظ معیارهای ژئوتکنیک زیست محیطی در شهر کرمانشاه
- تبیین مولفه های موثر بر افزایش عمر تماشا
- تدوین استراتژیهای موردنیاز برای مدیریت بازاریابی موثر در ای ران مطالعه موردی شرکت کوچک خدمات فنی و مهندسی ساختمانی
- تبیین سازوکار اثرگذاری فضاهای مفصلی بر کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی براساس نظریه ادراک-رفتار برنامه ریزی شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.