بررسی عوامل موثر بر پذیرش خدمات موبایل بانک از سوی مشتریان بانک آینده شعب تبریز با استفاده از تیوری یکپارچه پذیرش و استفاده از فناوری( UTAUT)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: CONFAM01_279
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 778
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر نوتاش

گروه مدیریت، واحد بین المللی جلفا، دانشگاه آزاد اسلامی، جلفا، ایران.

علی مالک

گروه مدیریت، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران

چکیده

هدف تحقیق حاضر بررسی عوامل موثر بر پذیرش خدمات موبایل بانک از سوی مشتریان بانک آینده شعب تبریز با استفاده از تیوری یکپارچه پذیرش و استفاده از فناوری (UTAUT) میباشد. تحقیق از نظر هدف تحقیقی کاربردی و از نوع توصیفی میباشد. از سویی چون محقق در شرایط زندگی واقعی یک سازمان حضور پیدا کرد در واقع این تحقیق در زمره مطالعات میدانی قرار دارد. جامعه آماری شامل کلیه مشتریان بانک آینده شعب شهر تبریز می باشند که از خدمات موبایل بانک، بانک آینده استفاده می نمایند و با توجه به فرض نامحدود بودن جامعه آماری، تعداد نمونه آماری 348 نفر محاسبه گردید. روش نمونه گیری از نوع تصادفی ساده می باشد. در این تحقیق از پرسشنامه محقق ساخته استفاده گردید. که حاوی نکات کلیدی در خصوص عوامل پذیرش فناوری اطلاعات و تغییرات لازم با توجه به ویژگیهای موبایل بانک داده شد و پس از تدوین در اختیار اساتید راهنما و مشاور قرار گرفت و بعد از انجام اصلاحات و تایید نهایی مورد استفاده گردید. که این امر به روایی پرسشنامه کمک میکند. برای محاسبه پایایی پرسشنامه، با استفاده از نرم افزار SPSS آلفای کرونباخ آن .0/926 محاسبه گردید که بر این اساس با اطمینان میتوان گفت که پرسشنامه مورد استفاده از پایایی زیادی برخوردار میباشد. برای تجزیه و تحلیل داده ها در سطح استنباطی ازآزمون دوربین واتسون و رگرسیون خطی ساده استفاده گردید. نتایج آزمون فرضیات نشان میدهد متغیرهای میزان کارایی مورد انتظار، تسهیل شرایط،میزان تلاش مورد انتظار و تاثیرات جامعه بر پذیرش موبایل بانک در بانک آینده شعب تبریز تاثیر دارند.

کلیدواژه ها

موبایل بانک، میزان کارایی مورد انتظار، تسهیل شرایط،میزان تلاش مورد انتظار، تاثیرات جامعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.